
Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της SKY express αναλαμβάνει από 09/10/2023, ο κ. Κωνσταντίνος Ηλιάκης για το σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας, με στόχο να υλοποιήσει τον νέο κύκλο ανάπτυξής της και το δυναμικό επενδυτικό της πρόγραμμα.
Ο κ. Ηλιάκης ανήκει ήδη στο δυναμικό της SKY express και έχει συμβάλλει καθοριστικά από τη μέχρι πρότινος θέση του Chief Operating Officer στην ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών, στην τυποποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών και πρακτικών του επιχειρησιακού τομέα της εταιρείας και έχει συνδράμει στην επιτάχυνση των λειτουργικών της επιδόσεων.
Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας και κατά τη διάρκεια της πορείας του κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης ως κυβερνήτης, εκπαιδευτής, training manager, SVP Flight Operations, A/Chief Flight Operations Officer και Ac-countable Manager σε μία σειρά διεθνών αεροπορικών εταιρειών.
SKY express: Απευθείας πτήσεις της προς τρεις νέους προορισμούς
Ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας παραμένει στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της SKY express συνεχίζοντας να συνεισφέρει τα μέγιστα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και τη διατήρηση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και των άριστων υπηρεσιών που τη συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.
Η SKY express συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία της με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση όλης της εξαιρετικής διοικητικής ομάδας της.
Σχετικά με τη SKY express
H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 15 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor κ.α.


Latest News

Alter Ego Media: Οι 4 πυλώνες που φέρνουν ανάπτυξη και μερίσματα
Η διοίκηση της Alter Ego Media παρουσίασε στους αναλυτές τα αποτελέσματα της χρήσης του 2024 και το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης του Ομίλου

Ανεβάζει τον πήχη για Eurobank και Πειραιώς η Goldman Sachs - Τι βλέπει για Εθνική
Η Goldman Sachs έδωσε νέες τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες

Οι 9 τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς λιανικού εμπορίου τροφίμων την επόμενη πενταετία
Η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, με αβεβαιότητα γύρω από τις παγκόσμιες εμπορικές ροές, σύμφωνα με το ΕΒΕΠ

Mega-deal της Metlen με την Glenfarne για υβριδικό έργο ΑΠΕ στη Χιλή
Η συνολική αξία της συναλλαγής συμφωνήθηκε στα 815 εκ. δολάρια, στη βάση συγκεκριμένων χρηματοδοτικών όρων και αναπροσαρμογών

Η ελληνική σταδιοδρομία της Unilever – Από την «Ελαϊς» σε hub για 14 χώρες
Η Unilever Hellas είναι μία από τις λίγες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, που συνεχίζουν να έχουν παραγωγική δραστηριότητα μετά από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης

Ψάχνουν… χρυσάφι στον Ασπρόπυργο - Ο «πυρετός» επενδύσεων σε logistics και το αγκάθι
Εκτοξεύθηκαν οι τιμές των οικοπέδων στον Ασπρόπυργο – Τα projects για τη δημιουργία logistics που μεταμορφώνουν την περιοχή

VIDCAST – BizSound: Το marketplace όλης της Ελλάδας | Η ιστορία του SHOPFLIX
Σε αυτό το επεισόδιο φιλοξενούμε τον νέο CEO της SHOPFLIX, Γιάννη Στάθη. Συζητάμε για τα νέα καθήκοντα και για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας.

To όραμα του Βαρδή Βαρδινογιάννη - Γιατί επενδύει στο ελληνικό eGaming
Παρά την ισχυρή οικογενειακή παράδοση, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ο νεότερος επενδύει σε eGaming και κυβερνοσφάλεια - Το ελληνικό όραμα και η συμμετοχή της ALTER EGO VENTURES

ΚΕΕΕ: Η υπεραπόδοση τους πλεονάσματος πρέπει να επιστρέφει στην κοινωνία
Κάθε μέτρο ενίσχυσης της μικρομεσαίας τάξης μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Βουτσινάς

Χατζηθεοδοσίου: Θετικά τα μέτρα στήριξης, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα για τις ΜμΕ
Η αγορά περιμένει με αγωνία βελτιώσεις στον φορολογικό νόμο και στοχευμένα μέτρα που θα ενισχύουν την προσπάθεια βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δηλώνει ο κ. Χατζηθεοδοσίου