
Στοιχήματα για την πραγματική ταυτότητα του Banksy δέχονται διαδικτυακές εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων. Στη λίστα με τα πιθανά ονόματα περιλαμβάνονται ο αρχηγός των Massive Attack, Ρόμπερτ Ντελ Νάγια, οι καλλιτέχνες KAWS και Τζεφ Κουνς, ο αθλητής, πρώην παίκτης των New England Patriots Τομ Μπρέιντι και πολλοί άλλοι.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετές ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων λαμβάνουν στοιχήματα για την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου καλλιτέχνη της street art Banksy. Οι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών προσπάθησαν και στο παρελθόν να επωφεληθούν από εικασίες γύρω από την ταυτότητα του αινιγματικού καλλιτέχνη.
Ο Banksy «ξεσκεπάζει» τον Άγιο Βαλεντίνο
Τα στοιχήματα άρχισαν πρόσφατα και πάλι αφού ο Banksy είναι αντιμέτωπος με μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του βρετανική εταιρεία ευχετήριων καρτών, η οποία μπορεί να τον αναγκάσει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.
Ο ιδιοκτήτης Άντριου Γκάλαχερ της Full Colour Black υπέβαλε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή ανάρτηση που έκανε ο Banksy στο Instagram τον Νοέμβριο του 2022.
Η εφημερίδα Daily Mail σε δημοσίευμά της αποκάλυψε ότι ο Banksy είναι ο Ρόμπιν Γκάνινγκχαμ από το Μπρίστολ που είναι σήμερα 53 ετών και φοίτησε σε δημόσιο σχολείο και αναφέρεται ως ο πρώτος κατηγορούμενος σε δικαστική υπόθεση, στην οποία κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση.
Συγκατηγορούμενη είναι η εταιρεία που ίδρυσε ο Banksy, Pest Control Ltd., η οποία πουλά την τέχνη του, που κοσμεί σπίτια και γκρεμισμένους τοίχους στο Μπρίστολ και το Λονδίνο, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Εκμεταλλευόμενη την αγωγή η BetOnline διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών όρισε στοιχήματα με ημερομηνία λήξης έως τις 30 Νοεμβρίου.
Πιθανά ονόματα στα στοιχήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, αναφέρονται ο Ρόμπερτ Ντελ Νάγια των Massive Attack, ο οποίος είναι καλλιτέχνης γκράφιτι και πρώην μέλος της κολλεκτίβας Wild Brunch από το Μπρίστολ, απ’ όπου είναι ο Banksy, οι καλλιτέχνες Ντέιβιντ Χόκνεϊ και Ντάμιεν Χιρστ, αλλά και απίθανοι υποψήφιοι, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν και ο Τόμ Μπρέιντι.


Latest News

Φεύγει ο επικεφαλής εμβολίων της FDA και οι μετοχές φαρμακοβιομηχανιών γίνονται... συντρίμμια
Ο Μαρκς επέβλεψε την έγκριση των εμβολίων κατά της COVID-19 ως επικεφαλής του Κέντρου Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας του FDA

Η «χρυσή» Euroleague - Από τον Ναν και τον Βεζένκοφ στα 2.600.000 του Σλούκα
Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λιστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στη Euroleague

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν
O ηθοποιός Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν πέθανε σε ηλικία 90 ετών

Νταν Κιούριακ: Οι Καναδοί αισθάνονται ότι έχουν δεχτεί επίθεση
Δύο χρόνια ανάπτυξης θα κοστίσουν οι δασμοί που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στον Καναδά δηλώνει στη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο συνεργάτης του CD Howe Institute

Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νέα Υόρκη – «Παίρνουμε ευρωπαϊκά και πρωταγωνιστούμε σε όλη την Ευρώπη» (pics+vid)
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, βράβευσε τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλλαγή ώρας: Γιατί γίνεται πάντα Κυριακή – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μπροστά
Η αλλαγή ώρας μπορεί να αναστατώσει το σώμα μας, να προκαλέσει αϋπνίες, ημικρανίες και πονοκεφάλους

Το Χόλιγουντ «συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις» της νέας εποχής Τραμπ
Ο τυφώνας Τραμπ οδηγεί και σε αλλαγές στο Χόλιγουντ - Τι ζητούν τώρα οι εταιρείες από τους δημιουργούς

Τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης
Κεντρικό πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα σχέδια του ΝΒΑ για επέκταση στην Ευρώπη
Το NBA σχεδιάζει την δημιουργία νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ευρώπη εκ του μηδενός

Μπαίνει ο… ήλιος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Η συμφωνία της UEFA με την SolarPower
Πώς θα «πρασινίσουν» τα γήπεδα - Στα θρανία οι ομάδες για σεμινάρια από τη SolarPower