![Αντιδράσεις και από τη ΝΔ στις «βόμβες» Σκουρλέτη για παράκεντρα – «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται να απαντήσει»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/10/siriza-syriza-suriza-eurokinissi.jpg)
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τοποθετηθεί επί των καταγγελιών του Πάνου Σκουρλέτη περί «υπόγειου μηχανισμού μαύρης προπαγάνδας».
«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο κ. Ρωμανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κύβος ερρίφθη για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αναπόφευκτη η διάσπαση μετά τις διαγραφές Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα
Και σημείωσε ότι «πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags», υπογραμμίζοντας πως «τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν».
Η «βόμβα» Σκουρλέτη για τα «παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα»
«Ο Κασσελάκης απέκρυψε τις απόψεις του. Είναι κατάντια η εκλογή Κασσελάκη. Την ευθύνη για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας την είχε μια στενή ομάδα και κυρίως ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να πει τη γνώμη του. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με απαξίωση και με γελοιοποίηση», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με το πολιτικό στίγμα του νέου προέδρου και τις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα.
Στη συνέχεια, έκανε λόγο για «πορεία βίαιης μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ» και εκτίμησε ότι «αν συνεχιστεί αυτή η πορεία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα κεντροδεξιό, άνευρο κόμμα. Αν υπάρχει μια τέτοια πορεία, εμείς θα είμαστε απέναντι», διεμήνυσε.
Την «βόμβα», όμως, ο Πάνος Σκουρλέτης την κράτησε για το τέλος: «Κάποια παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα δουλέψαν υπόγεια με έναν στημένο μηχανισμό. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να μιλήσει και έπρεπε να το κάνει και πριν από τις εσωκομματικές εκλογές όταν εργαλειοποίηθηκε το όνομά του», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ερωτηθείς, μάλιστα, για πρόσωπα όπως η Θεοδώρα Τζάκρη και η Δώρα Αυγέρη που βρίσκονται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, επεσήμανε ότι «είχαν μιλήσει για αριστερίζουσες εκκρεμότητες, άρα είχαν σχέδιο ρήξης».
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η εκλογή Κασσελάκη ενέχει ένα στοιχείο «εξαπάτησης του εκλογικού σώματος», μιας και ο σημερινός πρόεδρος είχε «αποκρύψει» τις πολιτικές του θέσεις.
Πηγή: in.gr
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Κωνσταντίνος Τασούλας: Εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας με 160 ψήψους](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/TASOUL-600x400.jpeg)
Ο Κώστας Τασούλας είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Εξελέγη με 160 ψήψους
Γίνεται ο 9ος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας - Στις 13 Μαρτίου η ορκωμοσία του
![ΗΠΑ: Ευρείας κλίμακας απολύσεις στο Δημόσιο διέταξε ο Τραμπ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/Capture-15-600x397.jpg)
ΗΠΑ: Ευρείας κλίμακας απολύσεις στο Δημόσιο διέταξε ο Τραμπ
Ο Μασκ και ο Τραμπ υπολόγισαν την εξοικονόμηση για το Δημόσιο σε 1 τρισ. δολάρια από τον «περιορισμό της σπατάλης», στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες
![Οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/07/metarr-600x313.jpg)
Οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν
Η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση από τον πάτο μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών
![Σαντορίνη: 5 Ρίχτερ ταρακούνησαν τους κατοίκους τα ξημερώματα της Τετάρτης](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/santorin-600x400.jpeg)
Σαντορίνη: Ξανά σεισμός 5 Ρίχτερ τη νύχτα
Δεν έχουν τέλος οι σεισμοί στις Κυκλάδες, με τα νησιά Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη να βρίσκονται πιο κοντά στο επίκεντρο
![Ακίνητα: Fast track αναγνώριση για όσα είναι «αγνώστου ιδιοκτήτη»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/evakinita6045-600x400.jpg)
Fast track αναγνώριση για όσα είναι «αγνώστου ιδιοκτήτη» - Πώς θα γίνει η διόρθωση
Μπορούν να δηλωθούν ακίνητα με τη διαδικασία του «πρόδηλου σφάλματος» – Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν συμβόλαια δεν χρειάζεται να προσφύγουν στα δικαστήρια
![Καιρός: Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες την Τετάρτη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/3807966-600x412.jpg)
Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες την Τετάρτη
Κρύος θα είναι γενικά ο καιρός την Τετάρτη, με κατά τόπους βροχές και χιόνια σε μικρό μέρος της χώρας
![Η Βουλή εκλέγει πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Τασούλα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/voylip-2-600x400.jpg)
Η Βουλή εκλέγει πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Τασούλα
Η διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα έχει οδηγήσει στην 4η κατά σειρά ψηφοφορία που για να εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει ο επικρατέστερος υποψήφιος να λάβει 151 θετικές ψήφους
![Πύργος του Άιφελ: Το μνημείο με τις περισσότερες επιθέσεις σε τουρίστες στον κόσμο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/paris-600x394.jpg)
Πύργος του Άιφελ: Το μνημείο με τις περισσότερες επιθέσεις σε τουρίστες στον κόσμο
Οργιάζουν οι κλοπές και οι απάτες στο διάσημο πύργο της γαλλικής πρωτεύουσας και τις γύρω περιοχές
![Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Γάζα αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι το Σάββατο](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/11/ot_israel_palestine_netaniahou-768x450-1-600x352.png)
Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Γάζα αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι το Σάββατο
Η κατάπαυση του πυρός έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση
![Κυβερνοεπιθέσεις: Το 2024 εντοπίστηκαν 1,6 εκατ. επιθέσεις σε παίκτες του Roblox](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/03/hacking-600x400.jpg)
Γίνεται φόρτωση... κυβερνοαπειλής: Πάνω από 1,6 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις σε παίκτες του Roblox το 2024
Η τεράστια δημοφιλία του παιχνιδιού Robloxτο έχει καταστήσει ελκυστικό στόχο για κυβερνοεπιθέσεις