![Καιρός: Συνεχίζεται ο ζεστός καιρός – Πού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/11/kalokairia-scaled.jpg)
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεορολογική Υπηρεσία.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια όπου δε θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιχές θα φτάσει τους 27 και τοπικά τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, οπότε υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Μετά το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς θα πνέον οι άνεμοι.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα νότια και από το απόγευμα στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 20 έως 26 και στα νότια έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για Δευτέρα 30-10-2023
Στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Κρήτη.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
![ot.gr](/wp-content/themes/whsk_otgr/common/imgs/fav.ico/favicon-32x32.png)
Latest News
![Adecco: Αμείβονται τα πράσινα επαγγέλματα; – Αύξηση 18% στις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/10/ergas-3-600x292-1.jpg)
Αμείβονται τα επαγγέλματα της πράσινης οικονομίας; - Έρευνα της Adecco [γραφήματα]
Ωφελημένα τα διευθυντικά στελέχη σε αυτές τις θέσεις δείχνει η έρευνα της Adecco - Μόλις στο 0,46% οι μισθολογικές αυξήσεις στις θέσεις χαμηλής ειδίκευσης
![Delta Airlines: Ανατροπή αεροσκάφους κατά την προσγείωσή του στον Καναδά – 8 τραυματίες](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/delta1-600x345.jpg)
Ανατροπή αεροσκάφους της Delta στον Καναδά, με 8 τραυματίες
Το αεροπορικό ατύχημα με αεροσκάφος της Delta Airlines έγινε στο διεθνές αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο
![Ζελένσκι: Δεν θα αποδεχθούμε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ρωσίας αν δεν συμμετέχουμε](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/11/zelenski-stratos-oukrania-in.gr_-600x384.jpg)
Ζελένσκι: Δεν θα αποδεχθούμε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ρωσίας αν δεν συμμετέχουμε
Ο Ζελένσκι, έπειτα από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα μεταβεί αύριο στην Άγκυρα
![Ευρωβαρόμετρο: Μέτρα από ΕΕ για κόστος διαβίωσης και θέσεις εργασίας ζητούν οι νέοι στην Ελλάδα](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/ermou-600x409.jpg)
Κόστος διαβίωσης και ανεργία απασχολούν τους νέους στην Ελλάδα [έρευνα]
Υπέρ της ΕΕ και όπως λειτουργεί αυτή τη στιγμή δήλωσε περίπου 1 στους 4 νέους στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο
![Καιρός: Σε δύο κύματα η «έντονη ψυχρή εισβολή» στην Ελλάδα – Δείτε γραφιστική απεικόνιση](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/02/EE_DIONISOS_XIONIA-11-600x399.jpg)
Προ των πυλών η ψυχρή εισβολή - Θα έρθει σε δύο κύματα
Ο καιρός «αγριεύει» ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες, με τον Θοδωρή Κολυδά να κάνει λόγο για δύο κύματα ψυχρής εισβολής
![Alter Ego Media: Πρεμιέρα για το αγγλόφωνο ενημερωτικό podcast «Explaining Greece»](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/Alter-Ego-Media-Group_LOGO-1-600x338.png)
Πρεμιέρα για το αγγλόφωνο ενημερωτικό podcast «Explaining Greece»
Το podcast «Explaining Greece» επιμελείται και παρουσιάζει η senior editor της αγγλόφωνης έκδοσης του ΒΗΜΑΤΟΣ, Moira Lavelle
![Ίλον Μασκ: Απαιτεί πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα φορολογουμένων και προκαλεί ανησυχία](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/2024-06-11T210046Z_1335884131_RC2FK1A1S7OG_RTRMADP_5_OPENAI-MUSK-600x400.jpg)
Η πρόσβαση σε δεδομένα που απαιτεί o Μασκ προκαλεί έντονη ανησυχία
Ο Ίλον Μασκ βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόσβαση σε ένα αυστηρά φυλασσόμενο σύστημα των ΗΠΑ
![Κικίλιας για σεισμούς: Θα δημιουργηθεί λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/PAN_8427-1-1200x800-600x400.jpg)
Κικίλιας για σεισμούς: Θα δημιουργηθεί λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη
«Οι κάτοικοι στη Σαντορίνη και τα γύρω νησιά, ξέρουν ότι αν γίνει μεγάλος σεισμός θα πρέπει να φύγουν από τις παραλιακές περιοχές και να ανέβουν ψηλότερα», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.
![Σαντορίνη: Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις – «Μικροεξάρσεις και υφέσεις» βλέπει ο Παπαζάχος](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/KTZ_7386-600x400.jpg)
Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις – Τι λέει ο Παπαζάχος
Συνεχείς είναι οι σεισμοί στην Σαντορίνη και στα άλλα νησιά των Κυκλάδων, ενώ τη δική τους άποψη δίνουν οι ειδικοί
![Ουκρανία: Την Τρίτη ξεκινούν οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ρωσίας στο Ριάντ](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/02/2025-02-16T145808Z_1143928003_RC2ZOCAS0ZZ2_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-USA-DOCUMENT-600x404.jpg)
Την Τρίτη ξεκινούν οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ρωσίας στο Ριάντ
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι θα συμμετάσχουν στις συνομιλίες – Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι θα λάβει μέρος η Ουκρανία