
Πέθανε στα 54 του ο Μάθιου Πέρι, ο «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο αγαπημένος ηθοποιός «πνίγηκε στο τζακούζι σπιτιού στο Λος Άντζελες».
Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο πρακτορείο ότι ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο. Στο σημείο κλήθηκαν διασώστες έπειτα από κλήση ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.
«Τα Φιλαράκια» – Πέθανε στα 59 του ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ – Υποδυόταν τον Γκάνθερ
Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά και δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Το δημοσίευμα της Daily Mail για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Το δημοσίευμα του ΤΜΖ για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Το People για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Λατρεύτηκε ως Τσάντλερ Μπιγκ στα «Φιλαράκια» για τις ατάκες και τα αστεία του, τη σχέση του με την «oh my god» Τζάνις και το happy end με τη Μόνικα.
Όσο χαρούμενος ήταν ως Τσάντλερ τόσο «σκοτεινός» ήταν στην πραγματική του ζωή, παλεύοντας χρόνια με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ήταν εθισμένος στο Vicodin για χρόνια – ακόμα και όταν έπαιζε στα «Φιλαράκια» – και μπαινόβγαινε σε κλινική αποτοξίνωσης.
Το όνειρο που έγινε εφιάλτης
Το βιβλίο για τη ζωή του Μάθιου Πέρι, έγινε το απόλυτο talk of the town, πριν καν κυκλοφορήσει.
View this post on Instagram
Ο Μάθιου Πέρι ξεκινάει το βιβλίο -που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου- λέγοντας πως στην ηλικία των 49 ετών παραλίγο να πεθάνει.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως έπασχε από γαστρεντερική διάτρηση και πάλευε για εβδομάδες να μείνει στη ζωή. Η διάρρηξη του παχέος εντέρου δημιουργήθηκε από την υπερβολική χρήση οπιοειδών και πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει σάκο κολοστομίας για εννέα μήνες.
«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω», αποκαλύπτει ο ίδιος για την πρώτη του εισαγωγή στο νοσοκομείο.
Και προσθέτει: «Με έβαλαν σε ένα πράγμα που ονομάζεται μηχάνημα ECMO, το οποίο κάνει όλη την αναπνοή για την καρδιά και τους πνεύμονές. Και αυτή ήταν η τελευταία μου ελπίδα, όλα ή τίποτα. Κανείς δεν επιβιώνει από αυτό».
«Οι συμπρωταγωνιστές στα Φιλαράκια ήταν οι πιγκουίνοι μου»
«Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει σε πολλά προβλήματα. Η 9η σεζόν (στα Φιλαράκια) ήταν η χρονιά που ήμουν πραγματικά νηφάλιος σε όλη τη διάρκεια. Και μαντέψτε ποια σεζόν πήρα υποψηφιότητα για καλύτερος ηθοποιός; Έλεγα: «Αυτό θα έπρεπε να μου λέει κάτι», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος μάλιστα παραδέχεται ότι οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά ήταν εκείνοι που τον στήριξαν και τον βοήθησαν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.
«Είναι σαν τους πιγκουίνους. Οι πιγκουίνοι, στη φύση, όταν κάποιος είναι άρρωστος ή όταν κάποιος είναι τραυματισμένος, οι άλλοι πιγκουίνοι τον περιβάλλουν και τον στηρίζουν. Περπατούν γύρω του, μέχρι ο πιγκουίνος να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Κάπως έτσι έκαναν και οι άλλοι ηθοποιοί για μένα», λέει.


Latest News

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Ποια επαγγέλματα «ανθούν» στην αγορά εργασίας - Τι δείχνει έρευνα του ΙΟΒΕ
Η απασχόληση κερδίζει έδαφος με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα να βελτιώνεται αλλά παραμένουν δομικές προκλήσεις

GenZ: Ένας στους δύο σκέφτεται να αλλάξει δουλειά
Ενώ η GenΖ στη Γερμανία θέλει να αλλάζει θέση εργασίας, οι Boomer μένουν δεκαετίες στον ίδιο εργοδότη, αναφέρει η Deutsche Welle

Warner Bros και DC τιμούν την 87η επέτειο του Superman
Η ταινία «Superman» του Τζέιμς Γκαν, μία από πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γιατί για κάποιους η ακαταστασία είναι παραγωγική
Όλες οι έρευνες επιμένουν πως η ακαταστασία μειώνει την παραγωγικότητά μας. Ωστόσο, για κάποιους, αποτελεί κομμάτι της δημιουργικότητάς τους.

Ο Ρόλος της Τεχνολογίας στη Διαχείριση του Επιχειρηματικού Ρίσκου
Το ρίσκο, η αβεβαιότητα και τα σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης της Εταιρικής Απόδοσης

Ράιαν Γκόσλινγκ: Από το οσκαρικό La La Land στο Star Wars
Μετά από μήνες συζητήσεων, ο σταρ του Χόλιγουντ Ράιαν Γκόσλινγκ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του franchise Star Wars.

Τι είναι Skinnytok και γιατί προσφεύγει το Παρίσι στην Κομισιόν
Το Skinnytok είναι μία νέα επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία τάση που κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Λιγότερη δουλειά - περισσότερες ανησυχίες: Τι αποκαλύπτει μελέτη της ΕΚΤ
Οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν χαμηλότερο φόρτο εργασίας τείνουν να φοβούνται για τη δουλειά τους και να περιμένουν χαμηλές μισθολογικές αυξήσεις