
Στο νέο podcast Βαβέλ ο Νίκος Φιλιππίδης συζητάει με τον Γεράσιμο Γιαννόπουλο, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, συν-διαχειριστή, εταίρο της εταιρείας Ζέπος & Γιαννόπoυλος, μιας από τις μακροβιότερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, για την οικονομία του πολιτισμού.
O κ. Γιαννόπουλος εξηγεί, γιατί η Ελλάδα του πολιτισμού εισάγει περισσότερα πολιτιστικά αγαθά από όσα εξάγει. Μιλάει επίσης, για τα τρελά και τα ευτράπελα της φορολογικής πολιτικής στον κλάδο, αλλά και για την ελλιπή χρηματοδότηση.
To podcast Βαβέλ από τον Οικονομικό Ταχυδρόμο είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.
Στείλτε μας τις δικές σας ερωτήσεις στο vavelpodcast@ot.gr.
Κάνε εγγραφή στο Podcast ΒΑΒΕΛ στο Spotify , Apple Podcasts και Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!


Latest News

PODCAST Economics & Business TALKS | Η στρατηγική μάρκετινγκ στα χρόνια των Social Media και του AI
Σε αυτό το επεισόδιο υποδεχόμαστε τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κ. Σέργιο Δημητριάδη. Στη συζήτησή μας, συμμετέχει, και ο Γιώργος Γκριτζάλας συνιδρυτής διαφημιστικής εταιρείας και σύμβουλος στρατηγικής μάρκετινγκ.

H AI στην «πράσινη» ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων| H ιστορία της Avokado
Σε αυτό το επεισόδιο του BizSound φιλοξενούμε τον Βασίλη Νικολόπουλο, ιδρυτή και CTO της Avokado. Η εταιρεία παρέχει λύσεις στο κομμάτι της ενέργειας, με εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη.

H προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών με AI |H ιστορία της Orfium
Σε αυτό το επεισόδιο του VIDCAST BizSound φιλοξενούμε τον Μιχάλη Πετυχάκη, συνιδρυτή της Orfium. Η εταιρεία προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών με τη βοήθεια της ΑΙ και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως.

Τσομώκος (Delphi Forum): Ο κόσμος θέλει να μάθει τι συμβαίνει στο εξωτερικό
Οι σχέσεις με την Αμερική, η Κίνα, η αντιμετώπιση της Ρωσίας στο φετινό Delphi Forum 9-12 Απριλίου – Το όραμα και τα προβλήματα

Κ. Σουλιώτης (Καθ. Πολιτικής Υγείας): Οι Έλληνες πληρώνουν από την τσέπη τους για παροχές υγείας
Τι λέει ο Κ. Σουλιώτης στο Podcast Βαβέλ για τα ράτζα, τα χρέη των νοσοκομείων, την κατανομή τους στην χώρα, την πολιτική του φαρμάκου και τις επενδύσεις