Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το τετ α τετ θα γίνει σήμερα στις 10:00 στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Κασσελάκης: Πρωταθλήτρια στην υποβάθμιση της Δημοκρατίας η κυβέρνηση της ΝΔ

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι «την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη». Η συνάντηση, όπως υπενθύμισε ο Παύλος Μαρινάκης, είχε προαναγγελθεί μετά την εκλογή Κασσελάκη στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει και θεσμικό χαρακτήρα.

Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή θα γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τις επόμενες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι:

– Σήμερα, στις 20:00 ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα.

– Αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο.

– Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».

– Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην Κίνα όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον Πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον Πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος