Το ενδεχόμενο να μετακομίσει από την έδρα της στο Λονδίνο, εξετάζει η Ernst & Young LLP, καθώς το προσωπικό εργάζεται όλο και περισσότερο από το σπίτι και η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η ελεγκτική εταιρεία Big Four έχει ξεκινήσει μια επισκόπηση ακινήτων του γραφείου της στο More London στη νότια όχθη του Τάμεση, κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η 25ετής μίσθωση της EY στο πολυώροφο κτίριο λήγει το 2028.

EY: Λάθη και παραλείψεις σε ελέγχους της, οδηγούν σε αναδιάρθρωση στρατηγικής

Σύμφωνα με το Bloomberg, η EY θέλει να μετακομίσει σε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον κτίριο για να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου του καθαρού μηδενικού κόστους μέχρι το 2025.

Το προσωπικό της ΕΥ περνάει επίσης λιγότερο χρόνο στο γραφείο μετά την πανδημία που άλλαξε τα πρότυπα εργασίας. Η εταιρεία προχώρησε στην υιοθέτηση μιας υβριδικής εργασιακής πολιτικής το 2021, λέγοντας τότε ότι αναμένει πως το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού θα εργάζεται τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι. Παρόλα αυτά, τα επίπεδα πληρότητας είναι σχεδόν 88% κατά τις ώρες αιχμής μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης.

Μάλιστα, η επανεξέταση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Την είδηση μετέδωσε νωρίτερα και η Telegraph.

«Ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πάνω από 20 γραφεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, επανεξετάζουμε συνεχώς το αποτύπωμα των ακινήτων μας. Δεν σχολιάζουμε εικασίες», ανέφερε η EY σε ανακοίνωσή της.

Το κτίριο στη Γέφυρα του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί την έδρα της επιχείρησης της ΕΥ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία από το 2003, φιλοξενεί χιλιάδες υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας εκτελεστικής ομάδας της ΕΥ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Mediobanca: Καταγγέλει στην ΕΚΤ τους δύο μεγαλύτερους μετόχους της για επιθετική εξαγορά
Διεθνή |

Γιατί η Mediobanca καταγγέλει τους δύο μεγαλύτερους μετόχους της στην ΕΚΤ

Η ιταλική τράπεζα έχει εκφράσει ανησυχίες ότι οι ενέργειες των δύο δισεκατομμυριούχων μετόχων θα μπορούσαν να τους δώσουν τον έλεγχο τριών μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Ιταλία

Ουκρανία: Ο Τραμπ απειλεί και τον Ζελένσκι για τις σπάνιες γαίες – Αν «υπαναχωρήσει» θα έχει μεγάλα προβλήματα
Διεθνή |

Αν «υπαναχωρήσει» θα έχει μεγάλα προβλήματα - Η απειλή Τραμπ στον Ζελένσκι για σπάνιες γαίες

«Προσπαθεί να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία για τις σπάνιες γαίες κι αν το κάνει θα έχει μεγάλα προβλήματα, πολύ μεγάλα προβλήματα», δηλώνει ο Τραμπ για τον πρόεδρο της Ουκρανίας.