Με θέματα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, και τα ελληνοτουρκικά ενόψει του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας στις 7 Δεκεμβρίου, για το μεταναστευτικό και για το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ της Πολιτικής Προστασίας, συνεδριάζει την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί το ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία για Αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναμένεται να αποχωρήσει στις αρχές Ιανουαρίου, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στη θέση του.

Σημειώνεται ότι από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα απουσιάζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα μεταβεί στο πεδίο βολών – ασκήσεων Πετροχωρίου Ξάνθης προκειμένου να παρακολουθήσει τη τελική φάση άσκηση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -23».

Αμέσως μετά την συνεδρίαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για το Λονδίνο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Προσωπικός Αριθμός: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε
Επικαιρότητα |

Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Πότε έρχεται, πώς θα τον αποκτήσετε

Έρχεται να αντικαταστήσει τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα – Σύμφωνα με τον νόμο, ο Προσωπικός Αριθμός θα εμφανίζεται στις νέες ψηφιακές ταυτότητες