
Σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ. Όπως αναφέρεται στη σχετικής ανακοίνωση, αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης είναι η κατασκευή έργου, το οποίο αποτελεί τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.
ΕΚΤΕΡ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο
Συμβάσεις
Yπενθυμίζεται πως πρόσφατα η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε σύμβαση έργου για την κατασκευή του έργου «Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δ».
Επίσης υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας, τη Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την εκπόνηση και υλοποίηση έργων συνολικού ύψους 17 εκατ. ευρώ.
Τα έργα αφορούν την επέκταση της ογκολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 25 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, και την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Η εταιρεία είχε υπογράψει και σύμβαση ύψους 7,32 εκατ. ευρώ με την Olympic Air που προβλέπει εργασίες για το κτίριο Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας
Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.».
Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ) ΒΙΛΛΑΣ 23», η οποία αποτελεί τμήμα του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 1.224.600,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), με προθεσμία αποπεράτωσης του έργου έως την 26.04.2024.
Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 117,50 εκ. ευρώ.


Latest News

Κοντόπουλος: «Το ΧΑ αντιδρά καλύτερα στον θόρυβο των αγορών – Ενδιαφέρον για νέα IPOS»
Για την αντίδραση του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις έντονες διακυμάνσεις στις διεθνείς αγορές μίλησε ο Γιάννος Κοντόπουλος στο ΟΤ Delphi Economic Forum X

Νέα αμυντικά deals στην Ευρώπη από τη Metlen - Οι «δύο εκπλήξεις» στο Λονδίνο
Για τα σχέδια της Metlen και την IPO στο Λονδίνο μίλησε ο πρόεδρος και CEO Ευάγγελος Μυτιληναίος

Morgan Stanley: Φθηνές οι ελληνικές τράπεζες μετά την πτώση
Πώς θα επηρεαστούν από τη νέα πραγματικότητα οι ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με την Morgan Stanley

ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας
Με συνολική ισχύ 1,2 MW, το νέο ΔΕΗ blue Hub υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση έως και 29 οχημάτων

Masdar: Εδραιώνει την παρουσία της στην Ευρώπη με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της Masdar στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου της εταιρείας για 100 GW παγκόσμιας εγκατεστημένης ισχύος έως το 2030

Όμιλος Alter Ego Media: Χρονιά εντυπωσιακής ανάπτυξης των οικονομικών μεγεθών το 2024
Μέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή και τριετές πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip)

Εκτόξευση εσόδων και EBITDA για την Austriacard από το 2019 έως σήμερα
«Όπλο» για την περαιτέρω ανάπτυξη της Austriacard είναι τα ταμειακά διαθέσιμα περίπου 90 εκατ. ευρώ τα οποία θα διατεθούν για εξαγορές και επενδύσεις, σύμφωνα με τον CEO Μανώλη Κοντό

Τι συνδέει την Jackaroo με την Mailo's - Στον αστερισμό των deals η ελληνική αγορά
Θησαυρός για τις μεγάλες εταιρείες αποτελούν δυναμικά brands όπως η Jackaroo και η Mailo's

Έρχεται η «Μεγάλη Πέμπτη» για τα επιτόκια - Η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ
Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ θα αποφασίσει το κούρεμα στα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσης

Νέα αρχιτεκτονική με εξαγορές και συνεργασίες
Οι στρατηγικές κινήσεις και τα σχέδια των 4 συστημικών τραπεζών για μείωση της εξάρτησης των αποτελεσμάτων από τις επιτοκιακές μεταβολές και από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα