Στις 5 Μαρτίου 2024 στο Ωδείο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί το Interactive Marketing Conference (IMC) 2024 του ΙΑΒ Hellas, υπό τον τίτλο «A.I. Unleashed – The A.I. Generated Odyssey».

Digital economy forum 2023- Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη: 10,7 δισ. ευρώ στην οικονομία μέχρι το 2030

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η θεματολογία καθώς και όλη η επικοινωνία και τα επικοινωνιακά υλικά του φετινού συνεδρίου έχουν δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τεχνολογίες ΑΙ, αποδεικνύοντας την ευρεία εφαρμογή και τον θετικό αντίκτυπο της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο της επικοινωνίας».

Τέσσερις θεματικές ενότητες

Το IMC 2024 θα καλύψει τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες, περιλαμβάνοντας, όπως τονίζεται, «εκτενείς συζητήσεις και παρουσιάσεις σχετικά με την ουσία της ΑΙ, την εφαρμογή της στη διαφήμιση, τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες, καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές της στον τομέα της διαφήμισης. Πρωτοπόροι του κλάδου και αναγνωρισμένοι ειδικοί από την Ευρώπη και την Αμερική, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, παρέχοντας αξιόλογη γνώση και διορατικότητα.»

Εντυπωσιακή εμπειρία

Ο πρόεδρος του IMC 2024 Στάθης Βωβός, Commercial Director της Elpedison και ενεργό μέλος του ΔΣ του IAB Hellas, δήλωσε:  «Το IMC 2024 αναμένεται να είναι μια ανατρεπτική και εντυπωσιακή εμπειρία, όπου θα παρουσιαστούν οι πιο πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες σχετικά με το Artificial Intelligence. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτή την  διοργάνωση που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την επικοινωνία  και τη διαφήμιση!»

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους, με τον ΙΑΒ Hellas  να καλεί «όλους τους επαγγελματίες και τους φίλους του κλάδου να διασφαλίσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους σε αυτήν τη σημαντική και καινοτόμο εκδήλωση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tεχνητή νοημοσύνη
Salesforce: Πόσο εμπιστεύονται οι εργαζόμενοι την AI για τη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους
Tεχνητή νοημοσύνη |

Πόσο εμπιστεύονται οι εργαζόμενοι την AI για τη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους

Tο 80% των εργαζομένων θεωρεί πως το μέλλον είναι προσανατολισμένο στην AI, με ένα σημαντικό ποσοστό να εμπιστεύεται την αυτόνομη λειτουργία της, σύμφωνα με έρευνα της Salesforce