
Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το 4ο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Μασούτης στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του ιστορικού καφενείου του Σταυριανού που είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου από τις αρχές του 20ου αιώνα. Ανακαινίστηκε από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διατηρώντας τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θυμίζουν το παρελθόν του.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας που υποδέχτηκαν τον κόσμο που πλαισίωσε την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, συνεργάτες της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και πλήθος κόσμου.
Μασούτης: Εγκαίνια νέου μεγάλου καταστήματος ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια Χανίων
Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης έκτασης 1250 τ.μ. αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, τμήμα έτοιμου φαγητού και αρτοπωλείο. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου και κάβας και τμήματα απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού.
Με 35 εργαζόμενους
Στο κατάστημα απασχολείται προσωπικό 35 ατόμων και λειτουργούν 5 ταμεία. Στο νέο σούπερ μάρκετ όπως και σε όλα τα καταστήματα Μασούτης υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.
Με το άνοιγμα του σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα η εταιρεία διαθέτει πλέον 4 καταστήματα στην Αχαΐα και προγραμματίζει την είσοδό της και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Το δίκτυό της αριθμεί συνολικά 391 καταστήματα, εκ των οποίων 351 είναι σούπερ-μάρκετ, 15 Grand Μασούτης, 23 Cash & Carry, 1 πράσινο κατάστημα, 1 dark store, ενώ ο αριθμός των εργαζόμενων πλησιάζει τους 11.000.


Latest News

Δεσμεύσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΒΙΠΕ
Δεσμεύσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης μετα την κοινοβουλευτική ερώτηση των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργου Κοτρωνιά

Κρι Κρι: Στα 256 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2024, αυξημένος κατά 18,5%
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΡΙ ΚΡΙ πρότεινε τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,40 ευρώ ανά μετοχή

Alpha Trust Ανδρομέδα: Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ/ μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
Η καταβολή θα αρχίσει την Παρασκευή 13.06.2025 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

ΔΕΗ: Κάτω του 5% έπεσε το ποσοστό της Helikon Long Short Equity Fund Master ICAV
Τι αναφέρει η επιχείρηση

Τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές, οι μοχλοί ανάπτυξης για τη Siemens
Για τον μετασχηματισμό της Siemens σε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μίλησε ο Βασίλης Χατζίκος, CEO Siemens Ελλάδας, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή
Ο όμιλος AS Company διατήρησε την ηγετική του θέση στην αγορά παιχνιδιών, ενισχύοντας περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με επιτυχημένα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

IDEAL Holdings: Στην OHA το 15% μετά την πρώτη της επένδυση 61,5 εκατ.
Τι αναφέρει η εταιρεία

Αύξηση κερδών κατά 37% το 2024 για τον ΟΛΘ - Προτείνει μέρισμα 2 ευρώ/μετοχη
Το προτεινόμενο μέρισμα θα είναι στα € 2 ανά μετοχή, αυξημένο κατά 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (1,3 ευρώ ανά μετοχή)

Μύλοι Κεπενού: Στα 1,2 εκατ. τα κέρδη προ φόρων το 2024
Οι καθαρές πωλήσεις της εταιρείας Μύλοι Κεπενού διαμορφώθηκαν στα 57,91 εκατ.

Χρυσός Χορηγός η HELLENiQ ENERGY και στην εκδήλωση «3ο Παραολυμπιακό Πανόραμα»
H HELLENiQ ENERGY, ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποστήριξε και την εκδήλωση «3ο Παραολυμπιακό Πανόραμα»