Κάθε επαγγελματίας, φροντίζει να δίνει στους πελάτες του, ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Το ίδιο ακριβώς έρχεται να κάνει και η ΔΕΗ, δίνοντας στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες τα νέα προϊόντα ρεύματος ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+, με εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, προνόμια και μοναδικές προσφορές.

Αλλάζοντας τα δεδομένα στις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, τα νέα προϊόντα ρεύματος της ΔΕΗ – για καταναλώσεις μικρότερες ή μεγαλύτερες των 10MWh – προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων, που τώρα τιμολογούνται βάσει της κατανάλωσης ενέργειας και όχι βάσει του τύπου μετρητή.

Με γνώμονα πάντα τη βέλτιστη εμπειρία, η ΔΕΗ επενδύει στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, παρέχοντας νέους, εξειδικευμένους τρόπους επικοινωνίας, όπως η νέα τηλεφωνική γραμμή αποκλειστικά για επιχειρήσεις και οι υπηρεσίες επικοινωνίας με εξειδικευμένους εκπροσώπους.

Πιο αναλυτικά, τα νέα κυμαινόμενα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+ για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, ξεχωρίζουν καθώς προσφέρουν ενιαία χρέωση που βασίζεται πλέον στην κατανάλωση και όχι στον τύπο του μετρητή.

Τα ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+ έχουν 12μηνη διάρκεια σύμβασης ενώ με την ενεργοποίηση ο πελάτης κερδίζει 7.500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε από προσφορές και εκπτώσεις, αποκλειστικά για επιχειρήσεις, από κορυφαία brand της αγοράς μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τη ΔΕΗ, απολαμβάνουν καθημερινά μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές από τα πιο δημοφιλή brand του δικτύου συνεργατών της.

Καλώντας στο 800-500-7000, αλλά και με τους νέους τρόπους επικοινωνίας, μέσω VideoCall ή LiveChat, στον χρόνο που σας εξυπηρετεί ο πελάτης μπορεί να απολαμβάνει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μέσω του τηλεφωνικού κέντρου για επιχειρήσεις με εξειδικευμένους εκπροσώπους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται τόσο σε υφιστάμενους πελάτες ΔΕΗ myBusiness 4All ή σε αυτούς που επιθυμούν να το αποκτήσουν.

Σημειώνεται ότι τα δύο νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με αντίστοιχες παροχές επαγγελματικής χρήσης με μετρητές τύπου Γ21, Γ22 και Γ23 ενώ προτείνονται σε όσους έχουν κατανάλωση έως 10 MWh (το ΔΕΗ myBusiness 4All) ή πάνω από 10 MWh (το ΔΕΗ myBusiness 4All+) και δεν είναι διαθέσιμα για οικιακή χρήση.

Ακόμη, η τιμή χρέωσης ενέργειας ημέρας και νύχτας δεν διαφοροποιείται και είναι ενιαία όλο το 24ωρο ενώ τα προϊόντα ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+ μπορούν να συνδυαστούν με τις πρόσθετες υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ για ακόμη μια φορά επενδύει στο μέλλον, δημιουργώντας κάτι παραπάνω από προϊόντα ρεύματος. Δίνει στις επιχειρήσεις την ενέργεια που χρειάζονται για να βρίσκονται συνεχώς σε μια τροχιά εξέλιξης, προόδου και αειφορίας.

Δίνεις στους πελάτες σου ακριβώς αυτό που χρειάζονται!

Το ίδιο κάνει για σένα η ΔΕΗ με τα νέα προϊόντα ρεύματος για επιχειρήσεις ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια