
Η αξία του brand Hyundai ανέρχεται στα 20,4 δισεκατομμύρια δολάρια στην κατάταξη «Best Global Brands 2023» της Interbrand, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας .
Η αύξηση αυτή αντιπροσωπεύει την τρίτη υψηλότερη αύξηση μεταξύ 100 μαρκών από έτος σε έτος. Η μάρκα ανέβηκε από την 35η στην 32η θέση της κατάταξης και κατέχει την 6η θέση μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών – βασισμένη κατά κύριο λόγο στην επιταχυνόμενη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και το όραμα της μελλοντικής κινητικότητας της Hyundai.
Lamborghini: Απόφαση-ορόσημο για τους εργαζομένους της
Πρέπει να σημειωθεί ότι η αξία του brand της Νοτιο-Κορεατικης αυτοκινητοβιομηχανίας καταγράφει ανοδική πορεία για 13 συναπτά έτη.
Η θετική αξιολόγηση της Interbrand αποδίδεται «στις δραστηριότητες της μάρκας σχετικά με την ισότητα και τη βιωσιμότητα καθώς και την ευελιξία της στην ανταπόκριση των μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών».
Στα 3,3 τρισ. δολ. (από 3,1 τρισ. δολ), ανήλθε το 2023 η καθαρή συνολική αξία των τοπ 100 brands του πλανήτη σύμφωνα με την νέα λίστα (Best Global Brands 2023) της Interbrand, αν και ο ρυθμός αύξησης (+5,7%) της συνολικής αξίας των κορυφαίων brands επιβραδύνθηκε σε σχέση με πέρυσι που κυμάνθηκε στο 16%.
Τεχνολογία και αυτοκίνητα «οδηγούν» τη λίστα
Σύμφωνα με την έρευνα της Interbrand, η οποία θεωρείται ως η ποιο αξιόπιστη του τομέα και η οποία αξιολογεί τα καλύτερα εμπορικά σήματα ως αποτέλεσμα ολοκληρωμένης ανάλυσης των οικονομικών επιδόσεων των εταιρειών και της επιρροής και της ανταγωνισιμότητας του εμπορικού τους σήματος στις αγορές, η Apple παραμένει στην 1η θέση για 11η συνεχή χρονιά, με την αξία του Brand της να ξεπερνά πλέον το μισό τρις. δολ (502,68 εκατ. δολ).
Ο κλάδος της τεχνολογίας κυριαρχεί, καθώς στην κορυφή της λίστας των πιο πολύτιμων εμπορικών σημάτων για το 2023, καταλαμβάνοντας, αντίστοιχα, τις πέντε κορυφαίες θέσεις της κατάταξης, πέρα από την Apple, ακολουθούν οι Microsoft που σημείωσε αύξηση 14% του εμπορικού της σήματος, η Amazon, Google και Samsung Electronics. Το τοπ 10 συμπληρώνουν η Toyota(6η), η Mercedes (7η), Coca-Cola (8η), Nike (9η) και BMW (10η).


Latest News

Με άδεια επί πληρωμή η επίσκεψη Ευρωπαίων στη Βρετανία - Οι νέοι κανόνες
Το ταξίδι προς τη Βρετανία αλλάζει για τους Ευρωπαίους, καθώς από την Τετάρτη θα απαιτείται η έκδοση ειδικής ηλεκτρονικής άδειας - Οι εξαιρέσεις σε Χίθροου και Μάντσεστερ

Φαραντούρης: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για δασμούς σε κρασιά και αλκοολούχα ποτά από τις ΗΠΑ
Μέτρα αποτροπής και αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών που θα επιφέρει η ενδεχόμενη επιβολή δασμών στους παραγωγούς ζητά ο ευρωβουλευτής της Αριστεράς Νικόλας Φαραντούρης

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Ψηφιακά όπλα για την απλούστευση των διαδικασιών στο Δημόσιο φέρνει η συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών

Greece Launches New Unemployment Benefit
This system calculates the benefit amount under both the current and new frameworks, ensuring recipients receive either the same or a higher amount under the pilot scheme.

Τι θα ισχύει για τις ώρες κοινής ησυχίας από την 1η Απριλίου
Οι νέες ώρες κοινής ησυχίας που τίθενται σε ισχύ εν όψει του καλοκαιριού θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου – Τα έξι σημεία που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Σε υψηλό έτους η μεταποίηση στην Κίνα τον Μάρτιο
Ο επίσημος δείκτης PMI διαμορφώθηκε στο 50,5 τον Μάρτιο στην Κίνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα

Ρωσία: Κατέρριψε 66 ουκρανικά drones τη νύχτα
Τα 41 από τα ουκρανικά drones καταστράφηκαν στους αιθέρες της παραμεθόριας ρωσικής περιφέρειας Μπριάνσκ

Ξεκινά η τριήμερη κακοκαιρία – Πού αναμένονται επικίνδυνα φαινόμενα σήμερα
Η ΕΜΥ εξέδωσε κόκκινη προειδοποίηση για την κακοκαιρία – Αναλυτικά ο καιρός ανά περιοχή

Βαγγέλης Μαρινάκης: Υπερηφάνεια για τους Έλληνες της ομογένειας που «είναι όλοι μαζί ενωμένοι»
Συγκινημένος από τις επαφές του με Έλληνες στη Νέα Υόρκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τελετάρχης της 86ης ελληνικής παρέλασης στην 5η Λεωφόρο, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τους Έλληνες της ομογένειας. «Δύο φορές Έλληνες, δυο φορές Ολυμπιακοί» είπε χαμογελώντας.

Παρέλαση 25η Μαρτίου Νέα Υόρκη: Τελετάρχης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός τιμά την επέτειο
Η 86η ελληνική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τελετάρχης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.