Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην γνωστή ως Twitter, μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν παγκοσμίως χιλιάδες χρήστες, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στα προβλήματα της εταιρείας.

Η αιτία της διακοπής λειτουργίας, η οποία ξεκίνησε σήμερα το πρωί δεν είναι ακόμη γνωστή και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις ομάδες επικοινωνίας και υποστήριξης της X δεν απαντήθηκαν.

«Έπεσε» το X (Twitter): Συναγερμός σε εκατομμύρια χρήστες

Πάνω από 7.000 χρήστες στον Καναδά και τη Βρετανία αντιμετώπισαν προβλήματα με την πλατφόρμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Downdetector.

Στην κορύφωση της διακοπής, περισσότεροι από 77.000 χρήστες στις ΗΠΑ, στον Καναδά, τη Βρετανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης τόσο στο X όσο και στο X Pro, παλαιότερα γνωστό ως TweetDeck.

Οι χρήστες του X, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ αντιμετώπισαν αδυναμία προβολής αναρτήσεων, λαμβάνοντας ένα μήνυμα «Καλώς ήρθατε στο X!».

Οι χρήστες του X Pro αντιμετώπισαν ένα μήνυμα που έλεγε «Αναμονή για αναρτήσεις».

Ήδη, πάντως, στα social media έχει δημιουργηθεί το trend #TwitterDown, όπου οι χρήστες δεν παραλείπουν να αφήσουν αιχμηρά σχόλια για τον πρώην CEO Ίλον Μασκ, ο οποίος από τη στιγμή που αγόρασε το Twitter έφερε τα πάνω κάτω στην κοινωνική δικτύωση των χρηστών με το συγκεκριμένο μέσο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία