Δεν υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό γεγονός το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη της τιμής της μετοχής της εταιρείας, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΑΦΟΙ Ι & Β ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε. MINERVA, σχολιάζοντας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών».

Η εταιρεία τονίζει τα ακόλουθα στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Η εταιρεία είχε ενημερώσει στις Οικονομικές Καταστάσεις του Εξαμήνου του 2023 ότι τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου είχαν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, είχαν συμφωνηθεί και εγκριθεί από τις συνεργαζόμενες τράπεζες οι όροι τμηματικής παράτασης της τελευταίας δόσης του Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου (10.500χιλ €) κατά δέκα έτη.

Η παραπάνω έγκριση είχε σταλεί γραπτώς στην Εταιρεία από τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων του Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου .

Για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αναμένεται η αποστολή των τελικών συμβατικών εγγράφων από τις συνεργαζόμενες τράπεζες και η υπογραφή τους από τα ενδιαφερόμενα μέρη .

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες έχουν ενημερώσει την Εταιρεία ότι εκτιμούν ότι εντός του πρώτου τριμήνου του 2024 θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη και υπογραφή των τελικών συμβατικών εγγράφων.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών η Εταιρεία θα προβεί στις ανάλογες ανακοινώσεις .

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό γεγονός το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη της τιμής της μετοχής της Εταιρείας.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Χατζηθεοδοσίου: Θετικά τα μέτρα στήριξης, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα για τις ΜμΕ
Επιχειρήσεις |

Χατζηθεοδοσίου: Θετικά τα μέτρα στήριξης, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα για τις ΜμΕ

Η αγορά περιμένει με αγωνία βελτιώσεις στον φορολογικό νόμο και στοχευμένα μέτρα που θα ενισχύουν την προσπάθεια βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δηλώνει ο κ. Χατζηθεοδοσίου

Θανόπουλος: «Γινόμαστε αυτόνομοι ενεργειακά με δικά μας κεφάλαια»
Επιχειρήσεις |

Θανόπουλος στον ΟΤ: «Γινόμαστε 100% αυτόνομοι ενεργειακά - Τα σχέδια στο delivery»

Ο πρόεδρος της εταιρείας Θανόπουλος, Τέλης Θανόπουλος, μιλάει στον ΟΤ για την πρόσφατη επένδυση σε ΑΠΕ, τη σημασία του Q-Commerce στον κλάδο των τροφίμων και τα επόμενα σχέδια της αλυσίδας