Στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κρήτη, μέσω της ίδρυσης της θυγατρικής εταιρείας Connectline Crete, με έδρα το Ηράκλειο, προχωράει η Connectline, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η στοχευμένη στρατηγική απόφαση έρχεται ως φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης και πολύ επιτυχημένης πορείας που έχει η εταιρεία στο νησί, μέσω των συνεργασιών της με τοπικές βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες εμπορίας και παροχής υπηρεσιών.

Η οικονομία της Κρήτης, όπως υπογραμμίζεται, και οι εκπληκτικοί ρυθμοί ανάπτυξής της τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία της εταιρείας με έμπειρους και καταξιωμένους τοπικούς συνεργάτες καθώς και η δεξαμενή εξειδικευμένου προσωπικού πληροφορικής μέσα από τα Εκπαιδευτικά της ιδρύματα, που θεωρούνται από τα καλύτερα της Ευρώπης, είναι τα εχέγγυα για την επένδυση αυτή.

Στους βασικούς στόχους ίδρυσης της Connectline Crete περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η υποστήριξη και η συμβολή στην ανάπτυξη των πελατών της, με την παροχή άμεσων λύσεων και προτάσεων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις