Tη διάθεση ενός ερευνητικού εργαλείου εντός της πλατφόρμας σε 20 Έλληνες ιατρούς, με σκοπό την εκπαίδευση από μέρους τους μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε η Medpro24, δημιουργός της πλατφόρμας ιατρικών δεδομένων medpro24.com, που συνδέει εξεταζόμενους με μικροβιολογικά εργαστήρια, ιατρούς και κλινικές ώστε να αποθηκεύουν και αναζητούν ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα με ασφάλεια.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αντί για την ανάπτυξη σύνθετου κώδικα όπως απαιτείται κατά κανόνα, οι ιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα απλό web interface με τη βοήθεια τεχνικών της medpro24 και να εκπαιδεύσουν δικά τους μοντέλα νευρωνικών δικτύων που αφορούν στην ειδικότητά τους ώστε να δοκιμάσουν στην πράξη τις δυνατότητες αναγνώρισης προβλημάτων πάνω σε απεικονιστικές εξετάσεις με τη μέθοδο αυτή.

Στη συνέχεια, οι ιατροί θα μπορούν να παρουσιάσουν τα πλέον αποτελεσματικά από αυτά τα μοντέλα σε δημοσιεύσεις και να επιτρέψουν τη δοκιμαστική χρήση τους από τρίτους. Η πλατφόρμα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε μεγαλύτερο αριθμό ειδικών ιατρών μέσα στο 2024.

Tο medpro24 είναι μια παραγωγή του e17 venture studio που δημιούργησε ο Κώστας Μαυροειδής, ιδρυτικό στέλεχος γνωστών επιχειρήσεων στο χώρο του Internet όπως το e–shop.gr και το e–food.gr .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία