
Τσουχτερό θα είναι το κρύο τις επόμενες μέρες, ιδιαίτερα σε περιοχές στο βόρειο τμήμα της χώρας, με την κακοκαιρία να δείχνει τα «δόντια» της.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες στα βόρεια και κεντρικά τμήματα, όπου η θερμοκρασία έχει ήδη πέσει σημαντικά, θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, με τοπικά ισχυρό παγετό τις βραδινές ώρες της Κυριακής και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Ο χιονιάς χτυπά τη Βόρεια Ελλάδα, με το χιόνι να το φτάνει ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές η δυνατή χιονόπτωση ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου αν και μέχρι το ξημέρωμα δεν το είχε στρώσει στο κέντρο της πόλης.
Κλειστά σχολεία σε Εορδαία και Πρέσπες
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, 22 Ιανουαρίου 2024 τα σχολεία του δήμου Εορδαίας, εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ολικού παγετού και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Εορδαίς, κ.Παναγιώτη Ν. Πλακεντά.
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η κατάσταση παραμένει δυναμική καθώς ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά και άλλα σχολεία στη δυτική Μακεδονία. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γεώργιου Στεργίου, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.
Τι θα γίνει με τα σχολεία στην Καστορία
Στις 18.00 θα βγει η επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Καστοριάς για την λειτουργία των σχολικών μονάδων για Δευτέρα 22/1/2024
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι σχολικές μονάδες του δήμου Καστοριάς για τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10.00 αλλά η τελική απόφαση με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα γίνει στις 18.00 όπου θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση. Ο δήμος Καστοριάς εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και να μην ανοίξουν αύριο οι σχολικές μονάδες.
Σε μεγάλους δήμους της περιφέρειας τα σχολεία παραμένουν κλειστά.


Latest News

ΗΠΑ: Πώς μία διαρροή αποκαλύπτει τα βάθη της απέχθειας της κυβέρνησης Τραμπ για την Ευρώπη;
Τα μηνύματα που μοιράστηκαν οι υπουργοί του Τραμπ κατά λάθος με δημοσιογράφο του Atlantic αποκαλύπτουν την αλήθεια για το πώς αισθάνονται οι Αμερικανοί αξιωματούχοι για τους συμμάχους τους στην Ευρώπη

Τι αλλάζει στις άδειες οδήγησης ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός
Τουλάχιστον δύο χρόνια δοκιμαστική περίοδος για τους νέους οδηγούς στην ΕΕ - Πρόσβαση μέσω smartphone στις άδειες οδήγησης

Φεύγει η σκόνη, έρχονται βροχές – Στους 26 βαθμούς έφτασε ο υδράργυρος
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

ΗΠΑ: Ρωσία και Ουκρανία συμφωνούν για εκεχειρία στη Μαύρη Θάλασσα
Ρωσία και η Ουκρανία συμφώνησαν να διασφαλίσουν την ασφαλή διέλευση των εμπορικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα.

«Δεν υιοθετήθηκε κοινή δήλωση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία» – Λαβρόφ: «Εφικτή η συμφωνία για τη Μαύρη Θάλασσα»
Ρώσος γερουσιαστής τόνισε ότι η δήλωση δεν υιοθετήθηκε λόγω «της θέσης της Ουκρανίας» - Τι δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ

Επίκαιρο παρά ποτέ το «Eθνικόν είναι το αληθές» - Το μήνυμα Μητσοτάκη
«Ζούμε σε εξαιρετικά ταραγμένους καιρούς και πολλές από τις σταθερές, τις οποίες θεωρούσαμε δεδομένες τις τελευταίες δεκαετίες, τίθενται σε αμφισβήτηση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός

«Θα αγωνιστούμε ενάντια στο πραξικόπημα» - Nέο μήνυμα Ιμάμογλου από τη φυλακή
«Όταν έρθουμε στην εξουσία, δεν θα κάνουμε αυτό που μας κάνατε εσείς», έγραψε σε νέα ανάρτησή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Ανησυχία στην ΕΕ από την γκάφα των υπουργών του Τραμπ - Τι σημαίνει η «top secret» διαρροή
Αμερικανός δημοσιογράφος βρέθηκε αναπάντεχα προσκεκλημένος σε απόρρητη διαδικτυακή συζήτηση - Τι φοβούνται οι Βρυξέλλες

Το μήνυμα Μαρινάκη για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλους τους Έλληνες για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Δίνει ο Ερντογάν το... «δαχτυλίδι» στον Ιμάμογλου;
Οι εξελίξεις που μπορεί να προκαλέσει η υπόθεση Ιμάμογλου και οι επιπτώσεις της στις ελληνοτουρκικές σχέσεις