
Η Flynn Group, ο μεγαλύτερος όμιλος εκμετάλλευσης εστιατορίων και γυμναστηρίων με franchise, διερευνά την πώληση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που θα μπορούσε να τoν αποτιμήσει σε περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του χρέους, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα, αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Reuters.
Η Flynn Group, η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, παράγει πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια ετήσια κέρδη προ τόκων, φόρων, και αποσβέσεων, σύμφωνα με τις πηγές.
Μέση Ανατολή: 100 απολύσεις σε KFC – Pizza Hut μετά το μποϊκοτάζ καταναλωτών
Ο όμιλος είναι περισσότερο γνωστός απο τα brand’s που διαχειρίζεται όπως τα franchises Applebees, Taco Bell, Panera Bread, Arby’s, Pizza Hut, Wendy’s και Planet Fitness, συνεργάζεται με την Bank of America (BAC.N), για μια διαδικασία πώλησης, ανέφεραν οι πηγές.
Εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων και κρατικά επενδυτικά ταμεία είναι μεταξύ των μνηστήρων για το πλειοψηφικό μερίδιο που είναι προς πώληση, πρόσθεσαν οι πηγές, οι οποίες ζήτησαν ανωνυμία επειδή το θέμα είναι εμπιστευτικό.
Οι δάσκαλοι του Οντάριο
Το Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP) και η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Main Post Partners, που είναι επενδυτές στην Flynn Group, θα μπορούσαν να πουλήσουν μέρος των μετοχών τους και να παραμείνουν επενδυτές μετά από μια συμφωνία, σύμφωνα με τις πηγές.
Η διοίκηση του Ομίλου Flynn, που είναι επίσης σημαντικοί μέτοχοι, μπορεί να κάνει το ίδιο, πρόσθεσαν οι πηγές.
Η OTPP κατέχει περίπου το ένα τρίτο του Flynn Group, η Main Post κατέχει λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο και η διοίκηση της Flynn κατέχει το υπόλοιπο, ανέφεραν οι πηγές.
Οι εκπρόσωποι των Flynn Group, OTPP, Main Post και Bank of America αρνήθηκαν να σχολιάσουν.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1999 από τον επενδυτή εμπορικών ακινήτων Greg Flynn, και σήμερα λειτουργεί πάνω από 2.600 εστιατόρια και γυμναστήρια στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, δημιουργώντας πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.
Το 2014, η Ontario Teachers επένδυσε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία, εκτιμώντας την σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.


Latest News

Φεύγει ο επικεφαλής εμβολίων της FDA και οι μετοχές φαρμακοβιομηχανιών γίνονται... συντρίμμια
Ο Μαρκς επέβλεψε την έγκριση των εμβολίων κατά της COVID-19 ως επικεφαλής του Κέντρου Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας του FDA
![Goldman Sachs: Μέχρι το τέλος του 2025 το μεγάλο πλήγμα των δασμών Τραμπ στην ΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/03/ot_TRUMP_world_stocks_2025-600x352.png)
Μέχρι το τέλος του 2025 το μεγάλο πλήγμα των δασμών Τραμπ στην ΕΕ - Η ανάλυση της Goldman Sachs [γραφήματα]
Πλέον η Goldman Sachs προβλέπει μικρή ανάπτυξη για το υπόλοιπο του 2025, με ετήσια ανάπτυξη 0,1%, 0% και 0,2% στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο τρίμηνο, αντίστοιχα

Συναγερμός για το οικοσύστημα από τον Εμανουέλ Μακρόν
Την ώρα που το Εφετείο καταδίκαζε τη Μαρίν Λεπέν, ο γάλλος πρόεδρος δημιουργούσε Συμβούλιο Οικολογικού Σχεδιασμού

Στο 2,3% ο πληθωρισμός στη Γερμανία - Προσδοκίες για μείωση επιτοκίων
Τα νέα δεδομένα έρχονται σε κρίσιμο σημείο για την Γερμανία, καθώς οι δασμοί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι προ των πυλών

Δασμοί Τραμπ: Πορεία προς την ανεξαρτησία της Ευρώπης λέει η Λαγκάρντ
Η Λάγκαρντ εκτιμά ότι είναι η στιγμή που η Ευρώπη θα πρέπει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της

Στον «πυρετό» των crypto η οικογένεια Τραμπ - Τώρα επενδύει και στην... εξόρυξη
Η εταιρεία Έρικ Τραμπ και Ντόναλν Τραμπ Τζούνιορ μπαίνει στο χώρο εξόρυξης bitcoin

Το 50% των τσιπ κέντρων δεδομένων φέτος θα έχει σχεδιαστεί από την Arm
Οι επεξεργαστές της Arm αποκτούν δημοτικότητα λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας - Οι Amazon, Google, Microsoft σχεδιάζουν τσιπ κέντρων δεδομένων που βασίζονται σε τεχνολογία της Arm

Γιατί η Mediobanca καταγγέλει τους δύο μεγαλύτερους μετόχους της στην ΕΚΤ
Η ιταλική τράπεζα έχει εκφράσει ανησυχίες ότι οι ενέργειες των δύο δισεκατομμυριούχων μετόχων θα μπορούσαν να τους δώσουν τον έλεγχο τριών μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Ιταλία

UBS: Οι δασμοί Τραμπ θα φέρουν νέα αναταραχή - Χαμηλώνει τον πήχη για τον S&P 500
Η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανακοινώσει έναν νέο γύρο «αμοιβαίων» δασμών στις 2 Απριλίου, αφού επέβαλε μια σειρά δασμών στην Κίνα, το Μεξικό και τον Καναδά

Πώς οι δαπάνες της Γερμανίας αυξάνουν το κόστος δανεισμού σε όλη την ευρωζώνη
Οι επενδυτές προειδοποιούν ότι οι υψηλότερες αποδόσεις των ομολόγων θα μπορούσαν να δυσκολέψουν ολόκληρη την ευρωζώνη να αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες