
Ο τομέας της Παιδείας και η χορήγηση υποτροφιών, είναι διαχρονικά στο επίκεντρο του κοινωνικού έργου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Με τον τρόπο αυτό επιβραβεύεται η αριστεία και στηρίζεται έμπρακτα και ουσιαστικά η νέα γενιά της πατρίδας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η θέτει, διαχρονικά, στο επίκεντρο του κοινωνικού της έργου τον τομέα της Παιδείας και την χορήγηση υποτροφιών, επιβραβεύοντας την αριστεία και στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τη νέα γενιά της πατρίδας μας, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ναυτιλία: Ρεκόρ ναυπηγήσεων σε πλοία νέας τεχνολογίας από τους Έλληνες εφοπλιστές
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, στο πλαίσιο του οποίου η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσέφερε 100+1 υποτροφίες, υποστηρίζοντας 47 νέες και 54 νέους και τις οικογένειές τους, από 28 περιοχές της πατρίδας μας, συνδράμοντας να ακολουθήσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές, σε 12 διαφορετικούς κλάδους, σε 12 διαφορετικές χώρες της επιλογής τους, ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Σπουδών της ΕΕΕ, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.
Το πρόγραμμα υποτροφιών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», προσφέρει περισσότερες από 100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.
«Αριστεία»
Η χορήγηση και φέτος +100 Υποτροφιών, καθώς και της υποτροφίας με τη συμβολική ονομασία «Αριστεία», η οποία καθιερώθηκε πρώτη φορά την προηγούμενη χρονιά και απονέμεται σε υποψήφιο/α που έχει επιτύχει άριστα 10 στη βαθμολογία του/της, εντάσσεται στο πλέον διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτυπώνει έμπρακτα πως η ελληνική ναυτιλία και η ελληνική κοινωνία είναι πάντα μαζί!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ανθρωπιστικό αποτύπωμα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ισχυρό και συνεπές, έχοντας προσφέρει πάνω από 130.000.000 ευρώ στους τομείς υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας, επισιτιστικής βοήθειας, έργων δημοσίου ενδιαφέροντος καθώς και στην αντιμετώπιση κρίσεων, τα τελευταία χρόνια.
Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών , Μελίνα Τραυλού δήλωσε σχετικά: «Ο ελληνικός εφοπλισμός στηρίζει με συνέπεια και ουσία τη νέα γενιά και τιμά την αριστεία της πατρίδας μας.»
Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την 25η Απριλίου 2024, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να ενημερωθούν, στις ιστοσελίδες www.ugs.gr και www.syn-enosis.gr.


Latest News

Τραμπ: Εντολή στις υπηρεσίες να σχεδιάσουν τη Ναυτική Αναγέννηση των ΗΠΑ
Το εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της κυριαρχίας της Κίνας στη ναυτιλία των ωκεανών

Το στοίχημα Κικίλια για μείωση των τιμών
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας θα πρέπει να καταγράψουν τις τιμές που ισχύουν αυτή τη στιγμή για όλες τις γραμμές και όλα τα πλοία

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Θετικά και αρνητικά σημεία στην απόφαση του ΙΜΟ για την πράσινη μετάβαση της ναυτιλίας
Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστώ, Μελίνα Τραυλού μιλάει για άδικη μεταχείριση του LNG που υπονομεύει τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί

Οι Ευρωπαίοι εφοπλιστές χαιρετίζουν τη συμφωνία για τις ανθρακούχες εκπομπές
Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από ψηφοφορία, ένα γεγονός σπάνιο στον ΙΜΟ όπου πάντα επιδιώκεται η ομοφωνία

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: +100 υποτροφίες για το Ακαδημαϊκό Έτος 2025-2026
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών χορηγεί και φέτος +100 Υποτροφίες, καθώς και την υποτροφία με τη συμβολική ονομασία «Αριστεία»

ΟΤ Delphi Economic Forum X – Β. Κικίλιας: Κλειστός διαγωνισμός 4 χρόνων για τις άγονες γραμμές
Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για οριζόντιο τρόπο συγκράτησης των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη μείωση κατά 50% των λιμενικών τελών

ΟΤ Delphi Economic Forum X – Frederiksen (AEC) – Σημαντικός ο ρόλος των Ελλήνων εφοπλιστών στην Αρκτική
Για την ελληνική ναυτιλία μίλησε στο ΟΤ Delphi Economic Forum X ο Mads Frederiksen, εκτελεστικός διευθυντής στο Arctic Economic Council

Κικίλιας: Τι ζητεί να αλλάξει στο επιβατικό λιμάνι Πειραιά
«Η άμεση αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του με παράλληλη επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν ανακύψει είναι πρώτη προτεραιότητα» δηλώνει στα «ΝΕΑ»

«Φρένο» στις τιμές των εισιτήριων μέσω της μείωσης των λιμενικών τελών
Μειώνονται κατά 50% από την 1η Μαΐου του τρέχοντος έτους και για ένα χρόνο τα λιμενικά τέλη για τους επιβάτες

Πράσινη μετάβαση: Κανονιστικές εξελίξεις στις θαλασσιες μεταφορές
Με κοινό κείμενο 10 από τους μεγαλύτερους ομιλους διεθνώς ζητούν από τον ΙΜΟ δίκαιο και επιστημονικά τεκμηριωμένο πλαίσιο