
Tη δυνατότητα να αποκτήσουν σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις φωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές, διευκολύνοντας τα νοικοκυριά να υιοθετήσουν βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις.
Συγκεκριμένα, με τις ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών ΔΕΗ myEnergy SolarNet+ & ΔΕΗ myEnergy SolarNet Save, η ΔΕΗ προσφέρει σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα 12 ή 24 άτοκες δόσεις για την απόκτηση φωτοβολταϊκού συστήματος στο σπίτι.
Από την αρχική μελέτη έως τη σύνδεση
Η ΔΕΗ αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του καταλληλότερου εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, αναλαμβάνει και τη δημιουργία του σχετικού φακέλου για τη σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος στο δίκτυο, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Στο myEnergySolar χρησιμοποιείται μόνο επώνυμος εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσης και ασφάλειας.
Η ΔΕΗ δημιούργησε μία ειδική εφαρμογή στην οποία οι πελάτες μπορούν, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις για το σπίτι και τις ανάγκες τους, να λάβουν άμεσα εξατομικευμένες προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και το οικονομικό και ενεργειακό όφελος που θα έχουν, καθώς και τη νέα δυνατότητα άτοκων δόσεων. Αναλυτικές πληροφορίες στο myEnergySolar.
Πλήρης γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων
Οι καταναλωτές θα μπορούν να παράγουν στη στέγη τους τη δική τους ηλιακή ενέργεια και να την καταναλώνουν οι ίδιοι τη στιγμή που παράγεται με το φωτοβολταϊκό σύστημα ΔΕΗ MyEnergySolarNet+.
Εναλλακτικά, επιλέγοντας τη λύση ΔΕΗ myEnergySolarNetSave, που περιλαμβάνει και σύστημα αποθήκευσης με μπαταρία, οι πελάτες μπορούν να καταναλώνουν την παραγόμενη ενέργεια ακόμη και σε ώρες που δεν είναι εφικτή η άμεση χρήση του φωτοβολταϊκού συστήματος, όπως νυχτερινές ώρες, μη κατάλληλες καιρικές συνθήκες (συννεφιά, κ.α.). Οι λύσεις που περιλαμβάνουν και σύστημα αποθήκευσης μπορούν να ενταχθούν και στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ανάλογα με τις προϋποθέσεις.
Τα φωτοβολταϊκά στο σπίτι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και η απόσβεση του κόστους τους γίνεται σε λογικό χρονικό διάστημα χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, τα οικιακά φωτοβολταϊκά αναβαθμίζουν την αξία του ακινήτου, καθώς το κατατάσσουν σε ανώτερη ενεργειακή κλάση και μπορούν να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη παροχή ενέργειας ακόμη και σε έκτακτες περιπτώσεις.
«Πράσινο» ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον
Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Όμιλος ΔΕΗ επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Με δεδομένη την πάγια στρατηγική της να στέκεται δίπλα στους καταναλωτές ως ένας εξειδικευμένος ενεργειακός σύμβουλος και ολοκληρωμένος πάροχος σύγχρονων λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, η ΔΕΗ προσφέρει στους καταναλωτές νέα πράσινα προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία, για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους ως prosumers, στην ψηφιακή εποχή του νέου εξηλεκτρισμού. Μεταξύ των ενεργειακών λύσεων της ΔΕΗ είναι και τα φωτοβολταϊκά συστήματα, που έχουν αναδειχθεί ως κομβικές τεχνολογίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση του οικολογικού αποτυπώματος.»


Latest News

Συνεργασία ΕΤΕπ-Υπερταμείου για τα ελληνικά λιμάνια και την Κλιματική Αλλαγή
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Συμβουλευτική Υπηρεσία της ΕΤΕπ θα υποστηρίξει τις αντίστοιχες λιμενικές αρχές στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Ημέρα της Γης: Η ΔΕΗ επενδύει στην καθαρή ενέργεια για βιώσιμη ανάπτυξη
Τι περιλαμβάνουν οι δεσμέυσεις του ομίλου ΔΕΗ για μείωση των άμεσων εκπομπών CO2

LG: Αποσύρεται απο επένδυση για μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων
Η LG Energy Solution σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι λόγω «των συνθηκών της αγοράς και του επενδυτικού περιβάλλοντος, συμφωνήσαμε να αποσυρθούμε επίσημα από το έργο Indonesia GP (Grand Package)»

Η περιφρόνηση του Τραμπ στην πράσινη ενέργεια ακυρώνει επενδύσεις 8 δισ.
Πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ΑΠΕ αναστέλλουν μαζικά επενδυτικά projects στον κλάδο

Η TotalEnergies εμμένει στη καθαρή ενέργεια καθώς οι ανταγωνιστές της αλλάζουν ρότα
Η TotalEnergies διατηρεί τη δέσμευσή του να επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε υδρογονάνθρακες αλλά και πράσινη ενέργεια, ενώ BP και Shell στρέφονται στα ορυκτά καύσιμα
![Πλημμύρες: Σημειώθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ στην Ευρώπη το 2024 [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/04/FLOOD_HUNGRY-600x450.jpg)
Το 2024 η Ευρώπη επλήγη απο εκτεταμένες πλημμύρες [γράφημα]
Οι πλημμύρες το 2024 επηρέασαν περίπου 413.000 πολίτες, σύμφωνα με την Υπηρεσία Κλιματικής Αλλαγής Copernicus της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό

Ξεκινούν την κατασκευή οκτώ φωτοβολταϊκών σταθμών MORE και ΔΕΗ Ανανεώσιμες
Καθοριστικό βήμα στη διαδικασία αδειοδότησης για τη MORE και τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες στη Μακεδονία

Δυναμική η ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα το 2024
Τα φωτοβολταϊκά αποτελούσαν το 93,5% όλης της νέας εγκατεστημένης ισχύος από ΑΠΕ για το 2024

Οι στόχοι της Ελλάδας για την πράσινη μετάβαση - Τι είπαν Παπασταύρου - Hoekstra
Οι προτεραιότητες για την πράσινη μετάβαση - Εξελίξεις για το Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα «made in China» στη... Σερβία
Η JMEV επιβεβαίωσε την κατασκευή του εργοστασίου στη Σερβία