Η Κρήτη στην Ελλάδα, ισπανική Ίμπιζα και η Μάλτα θα είναι οι περιοχές που αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι δέκα νέα θέρετρα της Hilton, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η γνωστή αλυσδία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.
Η Hilton διευρύνει με ταχείς ρυθμούς το χαρτοφυλάκιο των resorsts της στην Ευρώπη με 10 ξενοδοχεία (συνολικά πάνω από 1.500 δωμάτια) να ανοίγουν για τη φετινή θερινή σεζόν μέσω τριών brands της: Curio Collection by Hilton, Tapestry Collection by Hilton και DoubleTree by Hilton. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε τέσσερα νέα ξενοδοχεία: το Hilton Alvor, που θα ανοίξει το 2026 και τα Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton, The Club Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton και Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton, τα οποία θα ανοίξουν το καλοκαίρι σε Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία και Μάλτα.
Ξενοδοχεία: Επενδυτικό κρεσέντο στην Ευρώπη – Στο top 5 η Ελλάδα
Μόνο τον περασμένο χρόνο, η Hilton υπέγραψε συμφωνίες για περισσότερα από 20 resorts σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, μέσω έξι από τα brands της, ως μέρος της στρατηγικής της για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της σε θερινά καταλύματα, το οποίο έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια και αριθμεί πλέον πάνω από 300 ξενοδοχεία παγκοσμίως.
«Οι ταξιδιώτες αναζητούν όλο και περισσότερο resorts που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς διεθνώς, ενώ παράλληλα αυξάνεται το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για την ανάπτυξη θερινών ξενοδοχείων υπό τα εμπορικά σήματα της Hilton», δήλωσε ο Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President στον τομέα Ανάπτυξης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική της Hilton.
«Μόνο τον περασμένο χρόνο, πάνω από το 20% των νέων μας projects στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική αφορούσε resorts, ενώ προβλέπουμε ότι η ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα θα συνεχιστεί, ιδιαίτερα σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου.
Με τα δέκα θέρετρα που πρόκειται να ανοίξουν ενόψει της φετινής θερινής σεζόν, συστήνουμε εξαιρετικές ιδιοκτησίες σε δημοφιλείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ίμπιζα, της Αλγκάρβε και της Κρήτης, διευρύνοντας το portfolio σε ολόκληρη την περιοχή και υπό διαφορετικές εμπορικές επωνυμίες».
Το νέο θέρετρο στην Κρήτη
Στη νοτιοανατολική πλευρά της Κρήτης, σε μια ανεξερεύνητη ακόμα περιοχή του νησιού την Ιεράπετρα, το Numo Ierapetra Beach Resort Crete αποτελεί ένα exclusive παραθαλάσσιο resost σχεδιασμένο για ενήλικες.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συμφωνίας franchise με την NUMO Hospitality, που είναι η δεύτερη της Hilton με την εταιρία μετά το άνοιγμα του Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton το 2021.
Διαθέτει 132 δωμάτια και σουίτες, δύο πισίνες, γυμναστήριο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γήπεδο τένις και ένα μπουτίκ σπα που το καθιστά ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ευεξίας. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές ανέσεις όπως ένα υπαίθριο σινεμά με φόντο ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο.
Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και αγαπημένος προορισμός για τους ευρωπαίους ταξιδιώτες, μαγεύει τους επισκέπτες της με το απίστευτο φυσικό κάλλος, τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις και τους χώρους αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.
Latest News
Πώς θα κινηθεί ο τουρισμός σε Ευρώπη και Ελλάδα - Τι δείχνει έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ
Ο εισερχόμενος τουρισμός και οι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και στις αγορές απασχολεί το ΙΝΣΕΤΕ
Βίλες, 2 πεντάστερα και μαρίνα - Η μέγα επένδυση της οικογένειας Μπούμπουρα στη Λήμνο
Σε διαβούλευση η επένδυση Limnos Resort - Τι περιλαμβάνει - Ποια είναι η οικογένεια Μπούμπουρα
Σαρακήνικο, Σαντορίνη, Μύκονος: Οι 5 πληγές που γεννούν πολεοδομικές αυθαιρεσίες
Οι χρόνιες πολεοδομικές ασθένειες αναδεικνύονται από τις υποθέσεις δόμησης στο Σαρακήνικο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο - Ειδική σύσκεψη στο Μαξίμου εντός της εβδομάδας
Το μήνυμα Κεφαλογιάννη για τη Σαντορίνη στη σύσκεψη με τουριστικούς φορείς
Στο επίκεντρο τα μέτρα για τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος στη Σαντορίνη
Πόσα προσφέρουν τα ξενοδοχεία στα κρατικά ταμεία - Ανθεκτική η Σαντορίνη [γραφήματα]
Τι έδειξε έρευνα του ΙΤΕΠ για τα ξενοδοχεία και την συμβολή τους στην ελληνική οικονομία - Καμία ακύρωση στη Σαντορίνη παρά το σεισμικό φαινόμενο
Τα ελληνικά αεροδρόμια που απογείωσαν οι ξένοι τουρίστες [γράφημα]
Η νέα μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ καταγράφει αναλυτικά top αεροδρόμια της χώρας και τις κύριες αγορές τουρισμού το 2024
Το αισιόδοξο μήνυμα για τη Σαντορίνη - Αμείωτη η ροή των κρατήσεων στα ξενοδοχεία
«Καμία ακύρωση από τους τουρίστες στη Σαντορίνη, συνεχίζονται οι κρατήσεις» λέει στον ΟΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων
Νέο ρεκόρ στον τουρισμό - Ποιος ήταν ο «καλύτερος» μήνας το 2024 [γράφημα]
Η αύξηση των αφίξεων αεροπορικώς επιβεβαιώνει την δυναμική που έχει ο ελληνικός τουρισμός
Η Σαντορίνη σείεται - Τα Ρίχτερ στα τουριστικά έσοδα της χώρας [γράφημα]
Η Σαντορίνη δίνει το 4% των τουριστικών εσόδων της χώρας – Η πρώτη εκτίμηση σε ανάλυση της Εθνικής Τράπεζας για τις επιπτώσεις στον τουρισμό από τους σεισμούς
Πόσοι τουρίστες ήρθαν πέρυσι - Το top5 των χωρών που «ψήφισαν» Ελλάδα [γράφημα]
Με εντυπωσιακούς ρυθμούς κινήθηκε ο τουρισμός πέρυσι - Τι δείχνει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ για τις «Διεθνείς Αεροπορικές Αφίξεις: 2023-2024»