
Καλύτερα από τα αναμενόμενα ήταν τα κέρδη της Coinbase, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μετά το κλείσιμο της αγοράς.
Ειδικότερα, το βασικό αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και η κύρια κύρια αγορά για την αγορά και την πώληση ψηφιακών νομισμάτων, ανέφερε καθαρά έσοδα 1,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή 4,40 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με απώλεια 78,9 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από ένα χρόνο ή απώλεια 34 σεντ ανά μετοχή. Τον Φεβρουάριο η εταιρεία παρουσίασε τα πρώτα της κέρδη σε δύο χρόνια.
Το κέρδος του τριμήνου περιλαμβάνει ένα κέρδος αξίας 650 εκατομμυρίων δολαρίων σε περιουσιακά στοιχεία crypto που κατέχονται για επένδυση σε σχέση με την υιοθέτηση ενημερωμένων λογιστικών προτύπων από την εταιρεία.
Τα έσοδα από συναλλαγές καταναλωτών ήταν 935 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο, αυξημένα κατά πολύ πάνω από 100% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα συνολικά έσοδα από συναλλαγές σχεδόν τριπλασιάστηκαν το τρίμηνο στα 1,07 δισεκατομμύρια δολάρια.
Τα έσοδα από συναλλαγές ήταν ιστορικά η κύρια κινητήρια δύναμη των εσόδων, με τα έσοδα από συνδρομές και υπηρεσίες να αποφέρουν 511 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο.
Οι μετοχές της Coinbase ανέβηκαν σχεδόν 9% την Πέμπτη ενόψει της έκθεσης και έχουν εκτιναχθεί περίπου κατά 32% φέτος μετά από σχεδόν πενταπλασιασμό το 2023. Η μετοχή τείνει να επωφελείται από τα μεγάλα κέρδη στο bitcoin καθώς τα μεγάλα ράλι του κρυπτονομίσματος οδηγούν σε αυξημένο όγκο συναλλαγών και ζήτηση για άλλες υπηρεσίες.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, το bitcoin έφτασε σε νέο υψηλό όλων των εποχών πάνω από τα 73.000 $ τον Μάρτιο και το ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, υπέστη την πρώτη του σημαντική αναβάθμιση σε περισσότερο από ένα χρόνο.


Latest News

Πού θα οδηγήσουν τα επιτόκια της ΕΚΤ οι δασμοί Τραμπ - Τι προβλέπουν οι αναλυτές
Τι δείχνει έρευνα του Bloomberg σε αναλυτές - Πώς προβλέπουν ότι θα κινηθεί η ΕΚΤ στις επόμενες συνεδριάσεις

Ο Τραμπ φέρνει κοντά την ΕΕ με τη Βρετανία - Πώς αναπτύσσεται το «φλερτ»
Στην Βρετανία θα φιλοξενήσει ο Κιρ Στάρμερ, τον επόμενο μηνα, την πρώτη σύνοδο κορυφής με τους ηγέτες του μπλοκ μετά το Brexit

Ο άνθρωπος του Τραμπ που έκλεισε την USAID εκδιώχθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Ο Πιτ Μαρόκο ηγήθηκε της αποστολής εξωτερικής βοήθειας των ΗΠΑ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Σι: Ο εμπορικός πόλεμος δεν έχει νικητές – Ο προστατευτισμός δεν οδηγεί πουθενά
Ο κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ ξεκινάει περιοδεί στις χώρες της ΝΑ Ασίας

Εκτοξεύεται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη το ηλεκτρονικό εμπόριο
Επιχειρήσεις που υιοθετούν τεχνολογία, αυτοματισμούς και στρατηγική εξωστρέφεια είναι αυτές που ξεχωρίζουν - Τι δείχνει έρευνα για το e-commerce

Dubai Chocolate: Η σοκολάτα που γεννήθηκε από μια λιγούρα – Το μυστικό της επιτυχίας
Μια λιγούρα εγκυμοσύνης έγινε παγκόσμια τάση

Νέες απειλές Τραμπ: «Κανείς δεν θα γλιτώσει από τους δασμούς»
Από τη μία ο Τραμπ αναστέλλει τους δασμούς για δεκάδες χώρες και εξαιρεί από το μέτρο προϊόντα από την Κίνα, από την άλλη συνεχίζει να εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση

Πώς η στροφή Τραμπ δεν διώχνει την παγκόσμια αβεβαιότητα
Οι πιέσεις στα αμερικανικά ομόλογα και στη ραχοκοκαλιά του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος τρόμαξαν τον «Tariff Man» - Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την επόμενη μέρα

Πόσο θα ακριβύνει η Barbie στις ΗΠΑ;
Από τις Barbie ως τα κλιματιστικά 45 είδη αξίας 1 δισ. δολαρίων που εισάγονται στις ΗΠΑ από την Κίνα απειλούνται με τριψήφιους δασμούς

Η Μόσχα επιταχύνει την «αρπαγή» περιουσιακών στοιχείων
Το ξεφάντωμα εθνικοποιήσεων έρχεται καθώς ο Βλαντιμίρ Πούτιν φλερτάρει με δυτικές εταιρείες