Ο Μάικλ Τζόρνταν μπορεί να έχει σταματήσει εδώ και χρόνια το μπάσκετ, όμως συνεχίζει να αποδεικνύει πως πέραν από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος που νοιάζεται για τους γύρω του.

Αυτή τη φορά, ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς, αποφάσισε να ανοίξει μία κλινική στη γενέτειρά του, το Γουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας, η οποία είναι για ανθρώπους που δεν είναι ασφαλισμένοι. Ο ίδιος βρέθηκε στα εγκαίνια και τόνισε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ιατρική φροντίδα και θέλει να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Μπάκετ: Το νέο αστέρι του γυναικείου μπάσκετ προκαλεί σεισμό στο άθλημα

«Όλοι αξίζουν να έχουν πρόσβαση στην ιατρική φροντίδα. Δεν έχει σημασία το μέρος που ζεις ή αν έχεις ασφάλεια. Όταν μία οικογένεια δεν μπορεί να υποστηρίξει, εμείς είμαστε εκεί για να το κάνουμε. Αν δεν έχουν λεφτά, δεν έχει σημασία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας στηρίξουμε γιατί αυτό έγινε σε εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «MJ».

Η συγκεκριμένη, είναι η τρίτη κλινική που ανοίγει σε συνεργασία με τη Novant Health Clinics, ενώ δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς έκανε μία ασύλληπτη δωρεά, η οποία αγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Στις ΗΠΑ έχει γίνει viral αυτή η ενέργεια του Μάικλ Τζόρνταν, με άλλους διάσημους αθλητές, να κοινοποιούν στους λογαριασμούς τους στα social media την κίνηση αυτή.

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρίν Λεπέν: Καταδικάστηκε σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων – Δεν μπορεί να είναι υποψήφια το 2027
Επικαιρότητα |

Καταδικάστηκε σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων – Δεν μπορεί να είναι υποψήφια το 2027

Ραγδαίες εξελίξεις στη Γαλλία καθώς δικαστήριο καταδικάζει τη Λεπέν σε πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και τετραετή φυλάκιση – «Μπλόκο» στην υποψηφιότητα για την προεδρία

Φαραντούρης: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για δασμούς σε κρασιά και αλκοολούχα ποτά από τις ΗΠΑ
AGRO |

Φαραντούρης: Επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για δασμούς σε κρασιά και αλκοολούχα ποτά από τις ΗΠΑ

Μέτρα αποτροπής και αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών που θα επιφέρει η ενδεχόμενη επιβολή δασμών στους παραγωγούς ζητά ο ευρωβουλευτής της Αριστεράς Νικόλας Φαραντούρης