Σε υπογραφή σύμβασης, συνολικού προϋπολογισμού €1,12 εκατ., με τον Δήμο Κορυδαλλού προχώρησε η Korinthian Foods.

Το έργο αφορά τα έτη 2024-2025 και έχει στόχο την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και απόρων μέσω της παροχής τροφίμων σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στο Κοινωνικό Μαγειρείο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στη δομή παροχής βασικών αγαθών και στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων του Δήμου Κορυδαλλού. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών τροφίμων, όπως αρτοποιία & ζαχαροπλαστική, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη κρεοπωλείου, οπωροπωλείου και παντοπωλείου, καθώς και ελαιόλαδο. Οι διανομές των τροφίμων έχουν ήδη ξεκινήσει και εκτιμάται ότι θα καλύπτουν σε καθημερινή βάση τις διατροφικές ανάγκες χιλιάδων δημοτών Κορυδαλλού.

Ο Ηλίας Κακογιάννης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Foods δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμο Κορυδαλλού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Korinthian Foods. Η παροχή τροφίμων υψηλής ποιότητας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Διαθέτουμε μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση ποικίλων και απαιτητικών έργων, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία διανομές τροφίμων σε πλήθος περιφερειακών ενοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, διασφαλίζουμε την ομαλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των ωφελούμενων στα σημεία διανομής, αναγνωρίζοντας τη ζωτική σημασία που φέρει η συνεργασία μας για τους δικαιούχους που αφορά».

Σημειώνεται ότι, αξιοποιώντας την 20ετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στην κάλυψη αναγκών σίτισης και προμήθειας τροφίμων, η Korinthian Foods συνεργάζεται με αρκετούς Δήμους και Περιφέρειες ανά την Ελλάδα για την προμήθεια τροφίμων και πρώτων υλών προς Κοινωνικά Παντοπωλεία και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Siemens: Μοχλοί ανάπτυξης, AI στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές
Επιχειρήσεις |

Τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές, οι μοχλοί ανάπτυξης για τη Siemens

Για τον μετασχηματισμό της Siemens σε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μίλησε ο Βασίλης Χατζίκος, CEO Siemens Ελλάδας, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή
Επιχειρήσεις |

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή

Ο όμιλος AS Company διατήρησε την ηγετική του θέση στην αγορά παιχνιδιών, ενισχύοντας περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με επιτυχημένα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.