Δέκα διακρίσεις κατέκτησαν αντίστοιχα, προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και η Στρατηγική των UNIPHARMA και InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Τις 10 αυτές διακρίσεις οι UNI-PHARMA και InterMed κατέκτησαν το διάστημα Μάρτιος – Απρίλιος 2024 στο πλαίσιο των διοργανώσεων «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς», «Προϊόν της Χρονιάς».

Η κυρία Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), δήλωσε σχετικά: «Αυτό που μας χαρακτηρίζει στον ΟΦΕΤ, είναι ότι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της Καινοτομίας και της Αριστείας. Τα δέκα βραβεία και οι διακρίσεις που λάβαμε στο διάστημα δύο μηνών, για εμένα προσωπικά είναι ένα μήνυμα – επιβεβαίωση, ότι ο χώρος του επιχειρείν, με επένδυση στην Καινοτομία και Αριστεία μπορεί να έχει προστιθέμενη αξία και βιώσιμη ανάπτυξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΕΤ

Ο ΟΦΕΤ αποτελείται από τις φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την πρότυπη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης νέων επιστημόνων.

Οι βιομηχανίες του Ομίλου UNI-PHARMA και InterMed, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως επίσημοι προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Επίσης, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed ανακηρύχθηκαν στην Ελλάδα ως «Top Employers» το 2024 για δεύτερη συνεχή χρονιά- από το Ινστιτούτο Top Employer Institute.

Οι UNI-PHARMA και InterMed, αποτελούν μέλη του UN GLOBAL COMPACT, του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, στηρίζοντας δυναμικά τις 10 Αρχές του, όπως μεταξύ άλλων κλιματική αλλαγή, καταπολέμηση της διαφθοράς, Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, βιώσιμη ανάπτυξη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Space Hellas: Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου
Academia |

Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου η Space Hellas

Το έργο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου παραβίασης ή καταστροφής των πληροφοριακών του συστημάτων