Βρέθηκε το ελικόπτερο του προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται το Reuters.

Ιράν: Αγνοείται ο πρόεδρος μετά την ανώμαλη προσγείωση του ελικοπτέρου – «Σε κίνδυνο οι ζωές τους»

Όπως αναφέρουν το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και διάσωσης, ενώ δεν έχει διευκρινίσει πού βρέθηκε, ή αν έχουν εντοπιστεί κάποιοι επιζώντες.

Νωρίτερα είχε γίνει επαφή με έναν επιβάτη και ένα μέλος του  πληρώματος που επέβαιναν στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι  και τον υπουργό Εξωτερικών, Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν.

Το ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα καθώς διέσχιζε ορεινή περιοχή μέσα σε πυκνή ομίχλη, δήλωσε Ιρανός αξιωματούχος, και οι διασώστες προσπαθούσαν να φθάσουν στο σημείο του συμβάντος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, στρατιωτικοί αξιωματούχοι που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το ακριβές σημείο που συνετρίβη την το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι διασώστες αντιμετωπίζουν πυκνή ομίχλη και υπερβολικό κρύο καθώς η νύχτα προχωράει στο Ιράν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος