
Nέα συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) ανακοίνωσε η Wego, η Νο1 ταξιδιωτική εφαρμογή και πλατφόρμα στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (MENA). Στόχος είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως top of mind ταξιδιωτικού προορισμού στις χώρες της Μέσης Ανατολής, και δη στις αγορές της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κουβέιτ και του Μπαχρέιν.
Κατά τη στρατηγική αυτή συνεργασία, ο ΕΟΤ θα αξιοποιήσει τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης και κρατήσεων της multi-channel πλατφόρμα της Wego, για να αναδείξει την Ελλάδα ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικές προσφορές, ταξιδιωτικά πλάνα και εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σχεδιασμένες να ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες των χωρών της Μ. Ανατολής για να προγραμματίσουν με ευκολία τις διακοπές τους και να επισκεφτούν νέους προορισμούς στην Ελλάδα.
Νίκος Χαρδαλιάς: Στη Σαγκάη για την ITΒ China 2024
Ιδανικός προορισμός
Ο κ. Mamoun Hmedan, Chief Business Officer της Wego, δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για να προωθηθεί η Ελλάδα ως ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα προσφέρει έναν ασύγκριτο συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για καλοκαιρινά ταξίδια. Μέσω αυτής της συνεργασίας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να διευκολύνουμε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους χρήστες μας και να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.»
Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετική αεροπορική συνδεσιμότητα με τη Μέση Ανατολή, προσφέροντας απευθείας πτήσεις προς τους προορισμούς της. Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν συχνές και άνετες υπηρεσίες, διευκολύνοντας τους ταξιδιώτες από τη Μέση Ανατολή να εξερευνήσουν την Ελλάδα. Η απρόσκοπτη πρόσβαση επιτρέπει στους επισκέπτες να φτάσουν γρήγορα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς όπως η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Κέρκυρα, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Wego, μια από τις πλατφόρμες με τη μεγαλύτερη επιρροή για το αραβικό κοινό. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ελλάδα ως προορισμό ιδανικό για ζευγάρια, για μεμονωμένους ταξιδιώτες, αλλά και για οικογενειακές διακοπές. Η ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά αποτελούν κορυφαίες επιλογές για αναψυχή και χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα είναι η πατρίδα ορισμένων από τα πιο δημοφιλή ιστορικά μνημεία παγκοσμίως. Αξιοποιώντας την συχνή αεροπορική συνδεσιμότητα με χώρες της Μ. Ανατολής, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ‘Αραβες ταξιδιώτες, που θέλουν να συνδυάσουν περισσότερους από έναν προορισμούς και εμπειρίες κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους στην πλατφόρμα Wego.»
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Latest News

Παράνομη εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη φορολόγηση του Airbnb - Η απόφαση του ΣτΕ
Το θέμα παραπέμφθηκε προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αύξηση μόλις 0,5% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις το πρώτο δίμηνο του 2025 - Άνοδος 3,5% στους τουρίστες
Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ για τις χώρες προέλευσης των τουριστών - Η μεγάλη άνοδος των Αμερικάνων και οι μηδενικές εισπράξεις από Ρώσους τον Φεβρουάριο - Πάνω από 1,5 εκατ. οι ξένοι τουρίστες

Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη ο νέος προορισμός τριών πολυτελών διεθνών αλυσίδων
Τα σχέδια επέκτασης στην ελληνική αγορά με πολυτελή ξενοδοχεία των Waldorf Astoria της Hilton, Six Sences της IHG Group και Four Seasons
![Ξενοδοχεία: Μεγάλο το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα – Η θέση της Αθήνας [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/03/Athens-hotels-600x399.jpg)
«Μαγνήτης» επενδύσεων η Ελλάδα στα ξενοδοχεία - Στο top 10 η Αθήνα [γραφήματα]
Η Αθήνα μπήκε στη δεκάδα των ελκυστικών πόλεων και η Ελλάδα διατηρεί την πέμπτη θέση στην Ευρώπη

Οι top χώρες προέλευσης των περισσότερων ξένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα
Η θερινή τουριστική περίοδος διαγράφεται θετικά για την Ελλάδα, με τα διαθέσιμα στοιχεία να επιβεβαιώνουν τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του κλάδου

Δεν κόβουν το ταξίδι στην Ελλάδα οι Αμερικανοί
Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ θα έρθουν και αυτό το καλοκαίρι
![Airbnb: Πτωτικά κινήθηκε η ζήτηση τον Μάρτιο – Τι δείχνουν τα στοιχεία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/07/airbnb-gba8e58468_1280-1-600x500.jpg)
Περισσότερα Airbnb, χαμηλότερη πληρότητα - Οι επιλογές των επισκεπτών [γράφημα]
Η προσφορά και η ζήτηση διαμορφώνουν νέες ισορροπίες στην αγορά Airbnb

Επιστρέφει... δριμύτερο το εισιτήριο στη Βενετία για τους τουρίστες
Πέρσι το μέτρο απέφερε απροσδόκητα έσοδα στη Βενετία ύψους 2,4 εκατ. ευρώ - Φέτος ο δήμος ετοιμάζεται

Αύξηση πάνω από 18% στις κρατήσεις για το Πάσχα - Οι πρωταθλητές και οι χαμένοι
Ο ρόλος του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα, η περίπτωση της Κρήτης και το momentum Σαντορίνης και Μυκόνου - Τι δείχνουν οι κρατήσεις

Στο 1,5 δισ. ευρώ το έλλειμμα στο ισοζύγιο το α' δίμηνο - Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών
Την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2025, στην κατηγορία των άμεσων επενδύσεων, οι απαιτήσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού κατέγραψαν ροές ύψους 1 δισ. ευρώ