Στη θέση του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) εκλέχτηκε ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου για τη διετία 2024 – ‘26.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 28 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, η σύνθεση του οποίου, ύστερα από τη συγκρότηση σε σώμα, έχει ως εξής:

Βαμβάκι: Εφιαλτικό το σενάριο να «φύγει» από τον κάμπο της Θεσσαλίας

  • Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου, πρόεδρος
  • Βασίλειος Ηλ. Μάρκου, αντιπρόεδρος
  • Χαράλαμπος Χατζηεμμανουήλ, γενικός γραμματέας
  • Ιωάννης Παπαδογιάννης, ταμίας
  • Ευθαλία Βουδούρη, Δημήτριος Πολύχρονος, Αντώνιος Σιάρκος, μέλη

Ποιος είναι ο Πρόδρος Ουσουλτζόγλου

Ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου του Νικολάου γεννήθηκε στη Βέροια το 1981.  Το 2002 αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, γνωρίζει άριστη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και του Διαδικτύου, της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας.

Εργάστηκε από το 2002 στα «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Ουσουλτζόγλου Νίκος Α.Ε.» ως υπεύθυνος ελέγχου, συντονισμού και διοίκησης της βιομηχανίας. Το 2004, με την έναρξη επαγγέλματος ως οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Ένωση Επιμελητηρίων Κεντρικής Μακεδονίας ως υπεύθυνος οργάνωσης, συντονισμού και υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση «Γ & Π ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ Α.Ε.», με έδρα τη Βέροια.  Συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ. της ΠΕΕΕΒ από το 2018 καθώς και στης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος από το 2021.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO