Μια νέα σύγχρονη εργοστασιακή μονάδα εγκαινίασε στο Szikszó της Ουγγαρίας η HELL Energy στις 24 Μαΐου.

Η μονάδα εγκαινιάστηκε στο βιομηχανικό πάρκο της HELL, το οποίο καλύπτει πλέον έκταση 771,100 τ.μ. και αναβαθμίζει την παραγωγική δραστηριότητα της HELL, καθώς μπορεί να διαχειριστεί 10 δισεκατομμύρια κουτιά ποτών ετησίως, συμπεριλαμβανομένων 4 δισεκατομμυρίων συσκευασιών και 6 δισεκατομμυρίων τελικών προϊόντων. Το εργοστασιακό συγκρότημα της HELL θεωρείται πλέον ο μεγαλύτερο εργοστάσιο ίδιας ιδιοκτησίας στον κόσμο.

Ημερησίως, αυτό μεταφράζεται σε διακίνηση έως και 31 εκατομμυρίων κουτιών αλουμινίου, εκ των οποίων τα 13 εκατομμύρια κατασκευάζονται και τα 18 εκατομμύρια γεμίζονται. Επιπλέον, το νέο εργοστασιακό συγκρότημα είναι κατάλληλο για την παραγωγή μεγαλύτερων κουτιών αλουμινίου 500ml, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων του ομίλου.

Η 100% ουγγρική εταιρεία δημιουργήθηκε το 2006 και μέχρι το 2010 εξάγει σε περισσότερες από 60 χώρες.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας η λειτουργία της νέας μας παραγωγικής μονάδας. Δεν πρόκειται μόνο για εγκαίνια ενός κτιρίου, αλλά για την αρχή μιας νέας εποχής για τη HELL, όπου η παραγωγή και το γέμισμα των συσκευασιών θα πραγματοποιούνται στο ίδιο κτίριο. Πρόκειται για το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας στον κλάδο, στο οποίο η ανταγωνιστικότητα και η βιωσιμότητα συνδέονται στενά με την προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε ο Barnabás Csereklye, CEO της εταιρείας.

Στα εγκαίνια της μονάδας εορτάστηκε επίσης η 18η επέτειος από την ίδρυση της HELL.

Εκτός από τα ενεργειακά ποτά, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνει παγωμένο τσάι και αναψυκτικά, βιταμινούχα ροφήματα και νερό υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, περιλαμβάνει παγωμένους καφέδες της σειράς HELL Ice Coffee.

Όλα τα προϊόντα του ομίλου παράγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της βιομηχανίας τροφίμων, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και ασπαρτάμη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή