Στα ερυθρόλευκα έχει ήδη ντυθεί ο Πειραιάς, με εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους από νωρίς, ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference league, σήμερα το βράδυ.

Πρέπει να σημειωθεί, πως με προσωπικές ενέργειες του ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και του Δήμου Πειραιά έχουν στηθεί τέσσερις γιγαντοοθόνες σε πολυσύχναστα σημεία. Τρεις μέσα στα όρια του Δήμου και μια στο εκτός.

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός του UEFA Europa Conference League

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα από τα εξής σημεία:

Α. Πλατεία Κοραή, κέντρο Πειραιά
Β. Πεζοδρόμιο επάνω από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Πασαλιμάνι.
Γ. Πλατεία Γεννηματά, Καμίνια
Δ. Πλατεία Ηρώων, Πέραμα.

Έχουν ήδη πάρει θέση, κρατώντας το κασκόλ

Όπως μαρτυρεί και το ρεπορτάζ του MEGA, το άλλοτε κεντρικότερο σημείο συνάντησης στην πόλη του Πειραιά, η πλατεία Κοραή, έχει ήδη γεμίσει από κόσμο που περιμένει με ανυπομονησία το εναρκτήριο λάκτισμα του μεγάλου αγώνα Ολυμπιακός – Φιορεντίνα. «Έχουμε έρθει από τις 12, το προηγούμενο βράδυ», είπε ένας από τους εκατοντάδες φιλάθλους που βρίσκονται στην πλατεία.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε και στο Πασαλιμάνι, όπου οι φίλοι του «αιώνιου έφηβου», σε μια αγκαλιά και με μια φωνή, τραγουδούν συνθήματα, παροτρύνοντας την ομάδα να φέρει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο συλλόγου στο ποδόσφαιρο.

Στα ερυθρόλευκα ο Πύργος του Πειραιά

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα, επίσης, είχαν την ευκαιρία να αντικρύσουν εχθές οι κάτοικοι και επισκέπτες του «μεγάλου λιμανιού» της χώρας, κοιτώντας προς τον πύργο του Πειραιά. Το νέο στολίδι της πόλης βάφτηκε κόκκινο και κέντρισε τα βλέμματα -ιδίως- των φίλων του «δαφνοστεφανωμένου».

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
ΔΕΗ: Συλλογή προϊόντων Ηλεκτρικός Πολιτισμός από το ιστορικό αρχείο στο πράσινο αύριο
Επικαιρότητα |

ΔΕΗ: Συλλογή προϊόντων Ηλεκτρικός Πολιτισμός από το ιστορικό αρχείο στο πράσινο αύριο

H συλλογή Ηλεκτρικός Πολιτισμός είναι εμπνευσμένη από τη μεγάλη ιστορία και κληρονομιά της ΔΕΗ, που είναι παράλληλες και συνυφασμένες με τον εξηλεκτρισμό της Ελλάδας και την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.

Mevaco: Σύμβαση 22 εκατ. ευρώ για την κατασκευή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου
Επικαιρότητα |

Mevaco: Σύμβαση 22 εκατ. ευρώ για την κατασκευή μεταλλικών βάσεων Φωτοβολταϊκού Πάρκου

Η παραγωγή και η παράδοση του συνόλου των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης για το ανωτέρω Φ/Β Πάρκο, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους