Στη φετινή λίστα «TIME100 Most Influential Companies» με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο κατέταξε την εταιρεία Lamda Development το διεθνούς εμβέλειας αμερικανικό περιοδικό TIME.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, «η ιδιαίτερα τιμητική ένταξη της Lamda Development, μιας ελληνικής εταιρείας, στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσήλωσή της στη δημιουργία πρότυπων, καινοτόμων έργων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Το έργο του Ελληνικού, διακρίνεται διεθνώς και συμβάλλει στην ενίσχυση της φήμης και της εικόνας της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον».

Σταϊκούρας: Το Boeing της «Ολυμπιακής» στο Ελληνικό συμβολίζει την αεροπορική ιστορία της χώρας μας

Η «TIME100 Most Influential Companies» για το 2024, αναδεικνύει τις 100 πιο σημαντικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε όλους τους κλάδους, ξεχωρίζοντας σε αυτές την καινοτομία, την ηγεσία και τη συμβολή τους στην κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκρότηση της λίστας, το ΤΙΜΕ αναζήτησε υποψηφιότητες από διάφορους τομείς και διενήργησε έρευνα σε παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών του, καθώς και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων.

Τι αναφέρει το TIME

Στο σχετικό κείμενο του περιοδικού ΤΙΜΕ που αναφέρεται στη Lamda Development, σημειώνονται τα εξής:

Το Ελληνικό έργο 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Lamda Development, που βρίσκεται τώρα υπό κατασκευή, και βρίσκεται περίπου 20 λεπτά από την Ακρόπολη της Αθήνας, είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το έργο, που κατασκευάστηκε από την αρχή στην ακτογραμμή της Μεσογείου που ήταν ένα διεθνές αεροδρόμιο και ο χώρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα περιλαμβάνει μια δημόσια παραλία μήκους 1 χιλιομέτρου και ένα από τα μεγαλύτερα παράκτια πάρκα στον κόσμο, διπλασιάζοντας σχεδόν την έκταση πρασίνου ανά κάτοικο στην Αθήνα. Θα έχει χιλιάδες πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία, ψυχαγωγία, ένα πανεπιστήμιο και νέες υποδομές, συμπεριλαμβανομένων σταθμών ηλεκτρικών οχημάτων και συλλογής όμβριων υδάτων. Η Lamda χρηματοδοτεί ιδιωτικά την ανάπτυξη, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, να προσελκύσει τουρίστες και να συμβάλει στο 2,4% του ΑΕΠ της Ελλάδας σε μια οικονομία που ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε φέτος στο TIME ότι επικεντρώνεται στην τόνωση. «Είναι ένα έργο που βάζει την Ελλάδα στον χάρτη για τον σωστό λόγο», δήλωσε σχετικά στο ΤΙΜΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος Οδυσσέας Αθανασίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις