Το πόθεν έσχες του παρουσίασε κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ταυτόχρονα προέβαλλε σε πίνακα τα εισοδήματα που είχε κατά το 2023 συγκριτικά με εκείνα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το 2021.

«Σας παρουσιάζω την περιουσιακή μας κατάσταση εδώ μπροστά σας. Γιατί, εντέλει, σε εσάς, στον ελληνικό λαό λογοδοτώ. Βλέπετε τα στοιχεία πίσω μου. Είναι ό,τι σας έχω πει. Η δική μου αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου, αλλά στην καρδιά μου» επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης και έδειξε το πόθεν έσχες του κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Θεσσαλονίκη.

«Ζητούν επίμονα από μένα να υποβάλω το πόθεν έσχες μου, ενώ δεν ήμουν στην Ελλάδα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Είναι τόσο απατεώνες και τόσο ανίκανοι μαζί, που δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν την πλατφόρμα για να υποβάλλουμε το πόθεν έσχες μας».

«Τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ. Και το λέω για τα πληρωμένα “πιστόλια” του Μαξίμου», επισήμανε και πρόσθεσε: «Καλώ τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει και εκείνος τα περιουσιακά του στοιχεία για το 2023 πριν τις ευρωεκλογές. Για να ξέρουμε πόσα ακόμα ακίνητα προστέθηκαν στη μονόπολή του»

Δείτε το πόθεν έσχες που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Στη συνέχεια παρουσίασε και στις οθόνες, κατά την ομιλία του, τα εισοδήματά του το 2023 σε σύγκριση με αυτά του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2021.

Το πόθεν έσχες που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα