Θύμα επίθεσης με σφυρί έπεσε υπάλληλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στο Μαρούσι και –σύμφωνα με τις πληροφορίες- μπροστά στο ανήλικο παιδί του.

Συγκεκριμένα, άγνωστος περίμενε τον εργαζόμενο της ΕΤΑΔ έξω από την οικία του, χτυπώντας τον δύο φορές στο κεφάλι με σφυρί, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Χατζηγεωργίου (ΕΤΑΔ): Η αξιοποίηση των ακινήτων μέσω συνεργειών κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας

Σε ανακοίνωσή της η ΕΤΑΔ με αφορμή την προκλητική αυτή επίθεση κατά υπαλλήλου της, τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι «τόσο η ίδια όσο και ο Μέτοχος της το Υπερταμείο θέτουν ως απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια, την προστασία και τη φροντίδα προς όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα επίπεδα».

Επισημαίνει ότι «από την πρώτη στιγμή η εταιρεία βρέθηκε στο πλευρό του εργαζόμενου της και της οικογένειάς του για να παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί» και ότι «παράλληλα, άμεσα κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καθώς η Διοίκηση επιδιώκει την τάχιστη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση Δικαιοσύνης».

Καταλήγοντας η ΕΤΑΔ υπογραμμίζει ότι μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα και ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τζο Μπάιντεν: Το διάγγελμα για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – «Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για τέτοιου είδους βία»
Επικαιρότητα |

Διάγγελμα Μπάιντεν για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – «Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για τέτοιου είδους βία»

Ο Αμερικάνος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε πως «Η ενότητα είναι ο πιο άπιαστος στόχος από όλους, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό»