Στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος υπό την ιδιοκτησία της ΔΕΗ προχωρά η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος, συνεχίζοντας το επενδυτικό της πλάνο με το οποίο στοχεύει στην πλήρη γεωγραφική κάλυψη τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής χώρας.

«Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ»: Νέο πρόγραμμα αναβάθμισης συσκευών από την Κωτσόβολος

Το νέο κατάστημα με συνολική επιφάνεια 1.110 τ.μ. βρίσκεται στο νησί της Σύρου και φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σπιτιού και τεχνολογίας, Quick point για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικών παραγγελιών, Service point με υπηρεσία Fix&Go για επισκευή smartphone, tablets & laptops μέσα σε μόλις 1 ώρα και Pay Express ταμεία για άμεση ολοκλήρωση των αγορών, χωρίς αναμονές στα ταμεία.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Σύρο, η Κωτσόβολος διοργανώνει ένα διήμερο εορταστικό event (Παρασκευή 7/6, 12:00-21:00 & Σάββατο 8/6, 12:00-20:00) με μοναδικά happenings, πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα σπιτιού και τεχνολογίας, έως 40% φθηνότερα.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει την προσπάθειά της να προσφέρει άρτια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με ένα ευρύ δίκτυο 97 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και μέσω των ιστοσελίδων kotsovolos.gr, kotsovolos.cy και του τηλεφωνικού της κέντρου, έτσι ώστε να είναι μία «αλυσίδα αξίας» που συμβάλλει έμπρακτα σε μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις