Την διαγραφή των μετοχών της REDS ΑΕ από το Χρηματιστήριο Αθηνών ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εταιρεία «REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και τον διακριτικό τίτλο «REDS AE» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά τη συνεδρίασή του της 6ης Ιουνίου 2024 (1022), ενέκρινε τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο
Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005, από τις 21.06.2024.

REDS: Πράσινο φως από τη ΓΣ για διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ

Κατόπιν τούτου, η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής της REDS AE στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται η 17η Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η μητρική εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ θα συνεχίσει τις αγορές μετοχών της REDS AE στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέχρι και την 17.06.2024 (καταληκτική ημερομηνία).

Με μία ιδιότυπη συναλλαγή η Ελλάκτωρ απέκτησε και το υπόλοιπο ποσοστό 38,78% των μετοχών της REDS από τους μετόχους της. Οι Ολλανδοί της Reggeborgh Invest κατείχαν το προαναφερόμενο μερίδιο μέσω της RB Ellaktor Holding B.V. και όπως είχε προαναγγείλει η επίσης εταιρεία τους Ελλάκτωρ θα αποκτούσε τις μετοχές έναντι 60,1 εκατ. ευρώ.

Η REDS A.E. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Στην Ελλάδα υλοποιεί τρία από τα μεγαλύτερα project : την ανάπτυξη της Μαρίνας Αλίμου, της μεγαλύτερης μαρίνας της Βαλκανίων, την ανάπτυξη του “Κτήματος Καμπά” στο οικόπεδο 315 στρεμμάτων, στην Κάντζα Αττικής και την ανάπτυξη στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης η οποία αφορά οικόπεδο 345.500μ2 με δυνατότητα δόμησης 62.000μ2 και χρήσεις Τουριστικού, εμπορικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα με άδεια λειτουργίας καζίνο. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον τομέα εκθεσιακών και συνεδριακών κέντρων μέσω της συμμετοχής της στο Athens Metropolitan Expo (11,67%).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις