Το διοικητικό συμβούλιο της DCI (πρώην Dolphin Capital Investors Limited) γνωστοποιεί στους μετόχους της εταιρείας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης του έργου, το οποίο στην πλήρη ανάπτυξή του θα προσεγγίσει τα 420 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπου είναι εισηγμένη.

ΤΑΙΠΕΔ: Νέος διαγωνισμός για το φιλέτο στο Πόρτο Χέλι – Αυξημένο το ενδιαφέρον

Όπως αναφέρεται, έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο με πιθανό αγοραστή για το μερίδιο της DCI στο Kilada Hills, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει μέσα σε ένα διάστημα 90 ημερών στην ολοκλήρωση του σχετικού due diligence έτσι ώστε εν συνεχεία να υποβάλει προσφορά για την απόκτηση του project της Πελοποννήσου.

«Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται στην ανάπτυξη έργων όπως είναι το Kilada Country Club, Golf & Residences και προτίθεται να συμμετάσχει στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του projects, που περιλαμβάνει το γήπεδο γκολφ 18 οπών και το country club», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Χωρίς να αποκαλύπτει το ενδεχόμενο τίμημα βάσει του οποίου δύναται να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, αλλά ούτε και την ταυτότητα ή το προφίλ του πιθανού αγοραστή, η DCI αναφέρει ότι ο τελευταίος διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία στη διαχείριση αναπτύξεων όπως το Kilada Country Club, το γκολφ και οι κατοικίες, ενώ συμμετέχει στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανάπτυξης, που είναι το γήπεδο γκολφ 18 οπών και το country club.

Αξίζει να σημειωθεί πώς με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία της εταιρείας, το ποσοστό της στο project Kilada Hills, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, ανέρχεται στο 88%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Παπαδόγλου (Nexi Ελλάδος): Μεταρρυθμίσεις και κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων και ταλέντων
Επιχειρήσεις |

Παπαδόγλου (Nexi Ελλάδος): Μεταρρυθμίσεις και κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων και ταλέντων

«Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να δίνουν στην αγορά την ευκαιρία να "αναπνέει" προκειμένου να αναπτύσσεται σταθερά», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόγλου στο 28th Annual Economist Government Roundtable

Netcompany-Intrasoft: Πραγματοποιώντας κομβικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Επιχειρήσεις |

Netcompany-Intrasoft: Πραγματοποιώντας κομβικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Σε βάθος τριών δεκαετιών, η εταιρεία έχει χτίσει πολύτιμη τεχνογνωσία, πραγματοποιώντας στρατηγικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και προσφέροντας υπηρεσίες που βρίσκονται σταθερά στην αιχμή της τεχνολογίας