Ένας απόγονος της οικογένειας Τανγκ που βρίσκεται πίσω από μια από τις εμβληματικές αλυσίδες πολυκαταστημάτων της Σιγκαπούρης επιδιώκει να πουλήσει την έπαυλή του έναντι 62 εκατομμύρίων δολαρίων, εν μέσω μιας ανάκαμψης των συναλλαγών για τα πιο διάσημα ακίνητα της πόλης-κράτους.

Το λεγόμενο μπανγκαλόου υψηλής κατηγορίας, το οποίο βρίσκεται σε περισσότερα από 0,7 στρέμματα γης, τέθηκε προς πώληση την Παρασκευή από το μεσιτικό γραφείο Knight Frank. Βρίσκεται στο Victoria Park, μια πλούσια περιοχή κοντά στους Βοτανικούς Κήπους, και διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, οκτώ μπάνια και πισίνα.

Το ακίνητο ανήκει στον Tang Wee Kit, σύμφωνα με την αίτηση που είδε το Bloomberg News. Είναι ο γιος του αείμνηστου Tang Choon Keng, γνωστότερου ως C.K. Tang. Ο γεννημένος στην Κίνα μεγιστάνας ίδρυσε ένα εμβληματικό πολυκατάστημα στην κύρια εμπορική ζώνη της Σιγκαπούρης, την Orchard Road, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί εκεί μέχρι σήμερα.

Μακροζωία: Η μικροσκοπική ασιατική χώρα όπου οι πολίτες απολαμβάνουν περισσότερα και καλύτερα χρόνια

Άνοδος των πωλήσεων

Η Σιγκαπούρη βιώνει τον τελευταίο καιρό την αύξηση των πωλήσεων των κατοικιών μετά από μια περίοδο ύφεσης που προκλήθηκε από την αύξηση των επιτοκίων και μια μεγάλη έρευνα για ξέπλυμα χρήματος. Στους πρόσφατους αγοραστές περιλαμβάνονται η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Sea Ltd. Φόρεστ Λι, ένας κληρονόμος του κινέζου μεγιστάνα μετάλλων Σιάνγκ Γκουανγκντά και ένας γόνος της πλουσιότερης τραπεζικής δυναστείας της Σιγκαπούρης.

Ο νεότερος Τανγκ, σύμφωνα με τα επιχειρηματικά αρχεία, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Tang Holdings Pte, μιας εταιρείας επενδύσεων χαρτοφυλακίου που έχει διάφορες επενδύσεις σε ακίνητα στη Σιγκαπούρη και είναι ο βασικός ιδιοκτήτης της C.K. Tang Ltd., η οποία διαχειρίζεται το πολυκατάστημα Orchard και ένα άλλο κατάστημα στα νότια της πόλης.

Εκπρόσωπος της C.K. Tang Ltd. αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η Knight Frank δεν απάντησε σε ηλεκτρονικό αίτημα για σχολιασμό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα