Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ καθώς μετά από πέντε ημέρες ερευνών σε όλη τη Σύμη εντοπίστηκε η σορός του σε φράχτη κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Στο σημείο σπεύδουν οι Αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σορός φαίνεται να ανήκει στον Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς φαίνεται πως η μπλούζα, το ρολόι και το χακί σακίδιο ταιριάζουν με αυτά που φορούσε ο παρουσιαστής την ημέρα που εξαφανίστηκε, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη.

Ο φράχτης που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ

Σε συμπληρωματική κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές, η σύζυγος του παρουσιαστή Κλερ, ο παρουσιαστής όταν εξαφανίστηκε κρατούσε χακί σακίδιο, ένα νερό, το πορτοφόλι του και φορούσε ένα απλό ρολόι.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε στεριά και θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, καθώς από οπτικά ντοκουμέντα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, φαινόταν ο Μάικλ Μόσλεϊ να έχει περάσει το στενό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, περίπου 30 λεπτά αφότου έφυγε μόνος του από την παραλία που είχε επισκεφθεί με τη σύζυγό του.

Τα νέα βίντεο κατέγραφαν τον παρουσιαστή αφού πέρασε από το Πέδι να έχει κατεύθυνση προς την Αγία Μαρίνα και όχι προς τον Γιαλό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα