Η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) να εγκρίνει Διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) σε Ether οδήγησε στις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες εισροές εδώ και μήνες σε επενδυτικά προϊόντα που κατέχουν το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, σύμφωνα με την CoinShares International Ltd.

Τα επενδυτικά προϊόντα παγκοσμίως που κατέχουν Ether παρουσίασαν εισροές κεφαλαίων 69 εκατ. δολαρίων την εβδομάδα που έληξε την Παρασκευή, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και έρευνας κρυπτογράφησης. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο εισροών από τον Μάρτιο. Η SEC αποφάσισε απροσδόκητα στις 23 Μαΐου να προωθήσει τη διαδικασία έγκρισης για ένα αμερικανικό ETF Ethereum.

Ethereum: Απόφαση σταθμός για τα crypto – Πώς αλλάζει το επενδυτικό παιχνίδι

Τα προϊόντα Bitcoin παρουσίασαν εισροές σχεδόν 2 δισ, δολαρίων την περασμένη εβδομάδα. Από την αρχή του έχουν ενισχυθεί με νέα κεφάλαια ύψους 16,7 δισ. δολαρίων Η τιμή του πιο πολύτιμου κρυπτονομίσματος στον κόσμο έχει εκτιναχθεί κατά περίπου 65% από την αρχή του 2024 μέχρι σήμερα, καθώς ενισχύθηκε από την έγκριση του Ιανουαρίου των αμερικανικών ETFs Bitcoin. Τα προϊόντα Bitcoin έχουν οδηγήσει την πλειονότητα των συνολικών ροών κρυπτονομισμάτων φέτος.

Το iShares Bitcoin Trust της BlackRock Inc. ξεπέρασε το Bitcoin Trust της Grayscale στα τέλη του περασμένου μήνα και έγινε το μεγαλύτερο fund στον κόσμο για το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα. Το fund διαθέτει περιουσιακά στοιχεία άνω των 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto