Tην ένταξή της στο τμήμα Tech Leaders του Χρηματιστηρίου Euronext, ανακοίνωσε η THEON, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για προώθηση τεχνολογικών εταιριών με υψηλή ανάπτυξη και ηγετική θέση.

Η ΤΗΕΟΝ δραστηριοποιείται στην κατασκευαστή συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για αμυντικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας με παγκόσμιο αποτύπωμα.

ΕΕ: Η νέα ρύθμιση για τη διαπραγμάτευση μετοχών θέτει σε κίνδυνο τους μικροεπενδυτές

Η πρωτοβουλία Euronext Tech Leaders, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, υποστηρίζεται από ένα ισχυρό δίκτυο εταίρων και έχει ως στόχο την αναγνώριση και υποστήριξη κορυφαίων τεχνολογικών εταιριών που είναι εισηγμένες στην αγορά του Euronext. Διαθέτει περισσότερες από 110 ευρωπαϊκές εταιρίες υψηλής ανάπτυξης και τεχνολογίας, δείκτη, και μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας τους προς την εισαγωγή στο χρηματιστήριο.

Εκτίναξη εσόδων στο α΄τρίμηνο

Η THEON παρουσίασε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το A’ τρίμηνο του 2024, επιτυγχάνοντας έσοδα 75,8 εκατ. ευρώ, ποσό που αντικατοπτρίζει αύξηση 180% σε σύγκριση με το α΄ τρίμηνο του 2023, και προσαρμοσμένο EBIT 17,2 εκατ. ευρώ. Το τρίμηνο αυτό υπήρξε το ισχυρότερο α΄ τρίμηνο έτους που έχει επιτευχθεί σήμερα από τη ΤΗΕΟΝ. Επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα και δέσμευση στην καινοτομία, η THEON πέτυχε αυτή την πρωτοφανή επιτυχία έχοντας νέες εμπορικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια του Α’ τριμήνου.

Με την ένταξή της στο Euronext Tech Leaders, η THEON αποκτά πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο οικοσύστημα προσαρμοσμένο στον τεχνολογικό τομέα. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με μια ευρεία, διεθνή βάση επενδυτών που χρηματοδοτούν εταιρίες τεχνολογίας σε διάφορα στάδια ανάπτυξής τους.

Ο Δημήτρης Παρθένης, Chief Financial Officer της THEON, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που μας προσφέρει αυτή η ένταξη, προσβλέποντας στην αξιοποίηση των πόρων και του δικτύου που παρέχει η εν λόγω πρωτοβουλία Euronext Tech Leaders για την περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία στον τομέα των τεχνολογιών».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος