Οι ατυχείς στιγμές δεν σταματούν για τον Τζο Μπάιντεν, που κατεγράφη σε άλλη μία στιγμή σύγχυσης, αυτή τη φορά, στη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο της Συνόδου της G7,  στην Ιταλία.

Η νέα άβολη στιγμή του Αμερικανού προέδρου καταγράφηκε σε βίντεο.

Ο Τζο Μπάιντεν, παρακολούθησε μαζί με άλλους ηγέτες επίδειξη πτώσης με αλεξίπτωτο. Όταν τελείωσε άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο όπου θα λαμβανόταν η φωτογραφία των ηγετών. Κάτι που παρατήρησε η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, η οποία χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε προς το μέρος του 81χρονου προέδρου και πιάνοντάς τον από το χέρι, τον οδήγησε πίσω στους υπόλοιπους ηγέτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου εμφανίζεται δημόσια να είναι αποπροσανατολισμένος.

Δείτε το βίντεο

Η τριήμερη Σύνοδος Κορυφής των G7 στην Απουλία της Ιταλίας θα ολοκληρωθεί αύριο 15 Ιουνίου. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η παροχή επιπλέον οικονομικής βοήθειας της Δύσης στην Ουκρανία, αλλά και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι διαπραγματευτές της G7 κατέληξαν σε μια προκαταρκτική συμφωνία για δάνειο συνολικού ύψους 50 δισ. δολαρίων προς την Ουκρανία, το οποίο αντλείται από ρωσικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία που είναι παγωμένα σε δυτικές χώρες, δήλωσαν δύο άτομα που συμμετέχουν στις συνομιλίες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος