Την ετοιμότητα της βραζιλιάνικης εταιρείας αεροσκαφών Embraer να ανταποκριθει σε νέες παραγγελίες ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γκόμες Νέτο (Gomes Neto) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Embraer αποτελεί «εξαιρετική λύση» για τους αερομεταφορείς να προσθέσουν ταχύτερα χωρητικότητα.

Η εταιρεία έχει διαπιστώσει αυξημένη ζήτηση για τα εμπορικά αεροσκάφη της και εργάζεται ενεργά σε διάφορες εκστρατείες πωλήσεων που ελπίζει να ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες, δήλωσε ο Γκόμες Νέτο (Gomes Neto) στους δημοσιογράφους σε εκδήλωση στην έδρα της εταιρείας.

Embraer: Επενδύσεις και προσλήψεις ανακοινώνει ο CEO της εταιρείας

Η Embraer έχει διαθέσιμες χρονοθυρίδες παραγωγής από το 2026, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει πωλήσεις νέων αεροσκαφών πριν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της , τη Boeing και την Airbus. Μάλιστα,  η τελευταία έχει εξαντλήσει την παραγωγή της σε αεροσκάφη ενός διαδρόμου μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Η βραζιλιάνικη εταιρεία προετοιμάζεται για την αεροπορική έκθεση του Φάρνμπορο τον επόμενο μήνα, όταν οι κατασκευαστές αεροσκαφών συχνά ανακοινώνουν μεγάλες παραγγελίες.

Ο διευθύνων σύμβουλος Γκόμες Νέτο δήλωσε ότι η Embraer ελπίζει ότι η φετινή εκδήλωση θα είναι «η καλύτερη έκθεση που έχει γίνει ποτέ», για την εταιρεία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Embraer απέσπασε παραγγελία για 20 αεροσκάφη E2 από την κρατική εταιρεία Mexicana de Aviacion, ανοίγοντας μια νέα αγορά για τα εμπορικά αεροσκάφη δεύτερης γενιάς.

Η παραγγελία αυτη αυξάνει το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των σταθερών παραγγελιών της από το υψηλό επταετίας των 21,1 δισ. δολαρίων που σημειώθηκε τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή