Στην κατασκευαστική εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ, 100% θυγατρική της Metlen Energy & Metals (πρώην MYTILINEOS) ανατέθηκε η εργολαβία κατασκευής του εμπορικού προορισμού Riviera Galleria από την LAMDA RIVIERA, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία της Lamda Development.

Η συνολική επιφάνεια δόμησης της Riviera Galleria ανέρχεται σε περίπου 23.000 τ.μ., φέρει την υπογραφή του κορυφαίου, διεθνούς φήμης Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates) και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ελληνικό μελετητικό γραφείο ΒΕΤΑPLAN.

Lamda Development: Στον Γιώργο Προκοπίου περνά το 2% της εταιρείας

H Lamda Development για το Riviera Galleria

Στην σχετική ανακοίνωσή της η Lamda Development τονίζει:

«Ο νέος εμπορικός προορισμός, που αναπτύσσεται εντός του έργου του Ελληνικού, θα προσφέρει μια πλούσια εμπειρία αγορών, καθώς και εξαιρετικές επιλογές υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, που θα προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Η ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ θα αναλάβει την κατασκευή της Riviera Galleria, η οποία αποτελείται από 3 διώροφα κτίρια, τα οποία συνθέτουν ένα κτιριακό συγκρότημα εμπορικών καταστημάτων, καταστημάτων παροχής υπηρεσιών και χώρων αναψυχής, από υπόγειους χώρους βοηθητικών χρήσεων, από κτίριο εξυπηρέτησης/φορτοεκφόρτωσης, από περιβάλλοντα χώρο καθώς και υπαίθριες θέσεις στάθμευσης. Η διάρκεια της κατασκευής εκτιμάται σε 26 μήνες.

Ο προγραμματισμός για το Riviera Galleria

To Riviera Galleria, που θα αποτελέσει asset που θα εισφερθεί στη νέα holding του ομίλου Lamda Malls, είναι συνολικής έκτασης 23.000 τ.μ., φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Ιάπωνα και διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates) και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ελληνικό μελετητικό γραφείο ΒΕΤΑPLAN.

Το έργο αποτελείται από τρία  επιμέρους κτίρια με εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών και χώρους αναψυχής, και ενός τέταρτου κτηρίου φορτοεκφόρτωσης.

Για το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2024 προγραμματίζεται η πλήρης λειτουργία της εταιρείας ειδικού σκοπού (SPV) για την προσέλκυση επενδυτών όσον αφορά τους γραφειακούς χώρους στο Ελληνικό.

Πρόκειται για τις 4 ενότητες γραφείων συνολικής επιφάνειας 25.000 τ.μ. που έχουν χωροθετηθεί πάνω από το Mall της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, καθώς και την ανάπτυξη γραφειακών χώρων 140.000 τ.μ. σε έκταση 70 στρεμμάτων στο πλάι της λεωφόρου που θα ενώνει τη Βουλιαγμένης με το παραλιακό μέτωπο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές