Λύσεις προγραμματισμού και διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων (Enterprise Resource Planning-ERP), σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις υπόσχεται η  Fleetwork.

Ναυτιλία: Πάνω απο 500.000 ναυτικοί χρειάζονται μετεκπαίδευση για την πράσινη μετάβαση

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες μιας ναυτιλιακής επιχείρισης ο κ. Γιάννης Σαρρής διευθύνων σύμβουλος της  Interunity Management Corporation, η οποία διαχειρίζεται ένα στόλο από 20 πλοία, αποφάσισε να επενδύσει στην τεχνολογία που μπορεί να βοηθήσει τις ναυτιλαικές εταιρείες. Ιδρυσε έτσι την Fleetwork, μια 100% ελληνική εταιρεία, που είναι το πρώτο ελληνικό ναυτιλιακό ΕRP που αξιοποιεί πλήρως τις λύσεις της Amazon Web Services (AWS) για να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες cloud όπου και αν βρίσκονται οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τα πλοία τους, παρέχοντας έτσι λύσεις προγραμματισμού και διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων (Enterprise Resource Planning).

Τι κάνει η Fleetwork

Όπως επισημαίνει ο κ.  Γιάννης Σαρρής, Ιδρυτής και CEO της Fleetwork, το σύστημα ERP της Fleetwork  είναι  «κομμένο και ραμμένο» για τη ναυτιλία, εξασφαλίζει ασφαλή, αξιόπιστη, φιλική στον χρήστη και εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση όλων των βασικών επιχειρηματικών διαδικασιών των ναυτιλιακών εταιρειών, από τα χρηματοοικονομικά, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HR), την τεχνική συντήρηση των πλοίων, τις υπηρεσίες, τις προμήθειες και άλλα.

Η  Fleetwork έχει επιλέξει την Amazon Web Services για να προσφέρει cloud ERP για τη ναυτιλία και την εμπιστεύονται κάποιες από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα –και στον κόσμο–  για τη διαχείριση του στόλου τους. Το σύστημα της Fleetwork προσαρμόζεται σε κάθε πτυχή των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων και βοηθά τις εταιρείες να διαχειρίζονται τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητές τους εύκολα και αποτελεσματικά, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στους βασικούς επιχειρηματικούς στόχους τους χωρίς να αναλώνονται σε ζητήματα καθημερινής διαχείρισης διαδικασιών.

Καθώς η τεχνολογία “τρέχει” με ασύλληπτες ταχύτητες και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις και λαμβάνουμε υπόψη όλα τα σχόλια των πελατών μας, προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι το σύστημά μας παραμένει η βέλτιστη λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες τους στη διαχείριση πλοίων, σημειώνει ο κ. Σαρρής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία