Την υπογραφή συμφωνίας με την οικογένεια Παπαντωνίου για την ενσωμάτωση των Υπεραγορών Papantoniou Supermarkets στο Δίκτυό της, ανακοίνωσε η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου.

Σκλαβενίτης: Νέο deal στην Ρόδο – Συμφώνησε με την αλυσίδα «Φλεβάρης»

Με την ένταξη των νέων Καταστημάτων, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενισχύει το Δίκτυό της φτάνοντας συνολικά τα 27 Καταστήματα και όπως λέει σε δελτίο τύπου «επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του λιανεμπορίου και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.»

Ως αποτέλεσμα, ακόμα περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και θα απολαμβάνουν κορυφαία εξυπηρέτηση. Σημειώνεται ότι θα διατηρηθεί το σύνολο των 769 θέσεων εργασίας.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Ο όμιλος Σκλαβενίτης διαθέτει συνολικά 525 καταστήματα, απασχολεί 36.950 εργαζομένους και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 663.000 πελάτες την ημέρα και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 προμηθευτές από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το 2022, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε στα 4,47 δισ. ευρώ.

Σχέδια για Πολωνία

Παράλληλα, ο ελληνικός όμιλος διερευνά το ενδεχόμενο εισόδου στην αγορά της Πολωνίας, έχοντας ήδη αρχίσει τις διερευνητικές επαφές. Η όλη προσπάθεια ωστόσο βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, και όπως λένε αρμόδιες πηγές «υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος έως ότου γίνει κάτι συγκεκριμένο».

H… επενδυτική στροφή της οικογένειας Σκλαβενίτη –όπως παρατηρούν παράγοντες της αγοράς συνδέεται άμεσα με την ανάγκη εύρεσης νέων πηγών εσόδων, με δεδομένη την ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει στην Ελλάδα. Η αλυσίδα ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη νέα κορυφή των 5 δισ. ευρώ εσόδων, οπότε η επέκταση στο εξωτερικό είναι μια… λογική συνέχεια, αφού τα όρια της ελληνικής αγοράς είναι συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα