Χρειάζεσαι νέο αυτοκίνητο; Τώρα μπορείς να το βρεις μέσα από το SHOPFLIX.GR! Με πάνω από 6,5 εκατομμύρια προϊόντα και με την τεράστια γκάμα κατηγοριών που παρουσιάζονται στις σελίδες του, βρίσκεις όλα όσα χρειάζεσαι για κάθε περίσταση της ζωής σου.

Από σήμερα, μέσα από το SHOPFLIX.GR μπορείς να κάνεις δικό σου ακόμα και το νέο σου αυτοκίνητο.

Σε συνεργασία με την FlexCar, την ευέλικτη λύση στο leasing του αυτοκινήτου, το SHOPFLIX.GR δίνει την δυνατότητα τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σε τρία απλά βήματα:

1. Μπες στο SHOPFLIX.GR και συμπληρώστε σε ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα τη σχετική φόρμα

2. Άμεσα εκπρόσωπος της FlexCar θα σε καλέσει

3. Μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες θα μπορείς να οδηγείς το νέο σου αυτοκίνητο

Τόσο απλά, χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις, με ένα μόνο μίσθωμα και έχοντας την δυνατότητα αλλαγής ή αγοράς του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή!

Δωροκάρτα αξίας 50€

Για να γιορτάσουν την συνεργασία τους, το SHOPFLIX.GR και η FlexCar σου κάνουν δώρο με κάθε μίσθωμα μέσω της πλατφόρμας, μια δωροκάρτα αξίας 50€ για να κάνεις τις αγορές σου στο αγαπημένο. marketplace όλης της Ελλάδας.

Τι είναι η FlexCar;

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων που φέρνει την νέα εποχή στο leasing.

Η FlexCar προσφέρει ένα νέο τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου, που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού πακέτου leasing, παρέχοντας παράλληλα την απόλυτη ευελιξία στην διάρκεια μίσθωσης του νέου σου αυτοκινήτου, ενώ έχεις το δικαίωμα να αγοράσεις το FlexCar αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή.

Η FlexCar σου παρέχει το αυτοκίνητο που θέλεις για όσο το θέλεις.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της FlexCar;

Με τη FlexCar υπάρχει ελάχιστη, υπό προϋποθέσεις επιστρέψιμη, προκαταβολή και μηδενική εγγύηση, ενώ σου παρέχει την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του FlexCar αυτοκινήτου σου.

Με τη FlexCar επιλέγεις το αυτοκίνητο που θέλεις, το έχεις διαθέσιμο σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και μπορείς να το κρατήσεις για όσο καιρό επιλέξεις.

Με τη FlexCar μπορείς να αποκτήσεις το όχημα που ονειρεύεσαι με ένα μόνο μίσθωμα, χωρίς προκαταβολή και χωρίς κρυφές χρεώσεις, ενώ σου παρέχει την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήστης του οχήματός σου.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να καταβάλλεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις για όσο καιρό εσύ αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις το FlexCar όχημά σου.

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις το FlexCar αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς, ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις