Ο Ίλον Μασκ υποδέχτηκε αθόρυβα το τρίτο του παιδί με το στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis, ανεβάζοντας τον αριθμό των παιδιών του στα 12. Ο δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Bloomberg, καλωσόρισε αθόρυβα το τρίτο του παιδί με τη Shivon Zilis νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά το φύλο και το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας του ‘Ιλον Μασκ.

Η Shivon Zilis αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ και ο ίδιος ο Μασκ απέφυγε να απαντήσει στο δημοσίευμα που τον θέλει για μια ακόμα φορά να γίνεται πατέρας. Ομοίως ούτε οι εκπρόσωποι του CEO του X απάντησαν στο αίτημα του Page Six για σχολιασμό.

Ίλον Μασκ: Η αριθμητική του έχασε την επαφή με την πραγματικότητα

Ο 52χρονος μεγιστάνας της Tesla καλωσόρισε στο παρελθόν τα δίδυμα Strider και Azure με την 38χρονη Shivon Zilis τον Νοέμβριο του 2021. Η άφιξη των διδύμων ήρθε μόλις έναν μήνα πριν από τη γέννηση της κόρης του Exa Dark Siderael, γνωστή και ως Y, την οποία ο ίδιος και η τότε σύντροφός του Grimes υποδέχτηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Η διαμάχη του Ίλον Μασκ για τα παιδιά του

Όταν το Page Six τον συνεχάρη για τον ερχομό των διδύμων τον Ιούλιο του 2022, ο Ίλον Μασκ σχολίασε «μπράβο στις μεγάλες οικογένειες».

Αργότερα επισήμανε πως θέλουμε «τόσα παιδιά όσα μπορώ να περνάω χρόνο και να είμαι καλός πατέρας».

«Η κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει μακράν ο πολιτισμός» είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του στο Twitter το 2022.

Ο δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει τους γιους του Techno Mechanicus και X AE A-XII με την 36χρονη πρώην σύντροφό του Grimes, η οποία τον μηνύει για τα γονικά δικαιώματα στα τρία τους παιδιά.

Παρά τη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια, ο ιδρυτής της SpaceX πήγε τον 4χρονο γιο του στο Super Bowl στο Λας Βέγκας, στο εργαστάσιο της Tesla στη Γερμανία και πιο πρόσφατα στο Cannes Lions Festival στη Γαλλία.

Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας έχει επίσης τα δίδυμα Griffin και Vivian που γεννήθηκαν το 2004 και τα τρίδυμα Kai, Saxon και Damian που ήρθαν στον κόσμο το 2006 με την πρώην σύζυγό του Justine Musk.

Το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού, η Nevada, πέθανε στις 10 εβδομάδες από το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος