Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ μετά τον θάνατο εργαζομένου κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση σε περιοχή της Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

H οικογένεια του ΔΕΔΔΗΕ θρηνεί την απώλεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.

ΔΕΔΔΗΕ: Ψηφιοποιήθηκε το δίκτυό του

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη Διερεύνηση του δυστυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Μάνδυλας, υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών την Τρίτη 25 Ιουνίου σε περιοχή της Κέρκυρας και λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατό και έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος